Kontakt os






 

Nye efterårsprogrammer på TV3
Tirsdag 16. august 2005
Af Karsten Jensen
 
TV3 er klar til efterårssæsonen med en lang række programmer og underholdning. TV3 byder på nye og kendte programformater. TV3 byder på slanger i paradis, bakterie-dræberen Henrik Dahl, prøve-venner, børn, fotomodeller og meget andet.
’Paradise Hotel’: 11 singler – seks piger og fem fyre - tjekker ind på et af de mest eksklusive feriesteder i verden: Paradise Hotel ved Stillehavskysten i Mexico. Her skal de i to måneder leve det søde liv i vild luksus med solnedgange, sandstrande og cocktails som rammerne om den store fest.
Premiere mandag 5. september kl. 21.25 - værten er Ibi Støving.

’Bugbusters’ - dit køkken er levende
Hvad lever der i karkluden eller i mørket under køkkenvasken? Hvad gemmer der sig i køleskabet eller i revnerne på køkkenbordet? Det får seerne en idé om, når BugBusters, bakteriernes værste fjende, i efteråret invaderer de danske køkkener. Værten er Henrik Dahl (foto).
Premiere tirsdag 18. oktober kl. 20.

’Venner På Prøve’: – barndomsvenner bytter liv
I "Venner på Prøve" er seerne med på sidelinien, når gamle venner får chancen for at mødes igen og bytte liv. Deltagerfamilierne bliver ikke alene konfronteret med deres nuværende livsstil men også med fortiden. Hvordan har ens gamle kammerats liv udviklet sig? Har man stadig noget til fælles? Og kan man ligefrem lære noget af hinanden?
Premiere onsdag 14. september kl. 20.00.

’Robinson Ekspeditionen’ - Jyderne mod Københavnerne
Hvem er de sejeste i landet? Er det jyderne eller københavnerne? Kan københavnerne klare sig med dumsmarte bemærkninger overfor jydernes muskelkraft? Fordommene flyder i årets Robinson Ekspedition - en ekspedition, der vil dele danskerne i to lejre: Jylland og København.
Premiere mandag 5. september kl. 20.00. Værten er Jakob Kjeldbjerg.

’Top Model 2005’ - Paris kalder
TV3 giver igen ni piger mulighed for at leve drømmen om at blive Skandinaviens nye TopModel. Og der skal både mod, ben i næsen og et god portion personlighed til, hvis pigerne skal overleve i konkurrencen - i programmet ’Top Model’ og på virkelighedens modelscene.
Værten er den tidligere topmodel Anne P. Premiere tirsdag 6. september kl. 21.

’Hjælp vi har børn’
Familievejlederen Lola Jensen og TV3-programmet går nu ind i sin anden sæson med ”Hjælp vi har børn” - programmet, der er spækket med masser af konkrete og brugbare bud på, hvordan man succesfuldt kan tackle børneopdragelsen.
Premiere onsdag 2. november kl. 20.

’Fra Skrot til slot’
Stoppede renoveringen af det nyindkøbte hus halvvejs? Er det tid til at give børneværelset en ansigtsløftning? Gode råd er indenfor rækkevidde, når holdet bag TV3s store boligsucces for tredje sæson i træk rykker ud til familier i boligkrise.
Premiere onsdag 14. september kl. 21. Værten er Mai-Britt Vingsøe.

’Du er hvad du spiser’
Vi bliver federe og federe, og næsten alle danskere kunne trænge til et "serviceeftersyn" af madvanerne. Derfor er det en rigtig god idé at kigge med, når TV3 blænder op for 16 nye afsnit af "Du er hvad du spiser" - et program der stiller skarpt på vores kostvaner og livsstilsproblemer.
Premiere torsdag 1. september kl. 20. Værten er Lene Hansson.

’De Fantastiske 5’ - i den kendte mands tjeneste
Ingen udfordring er for stor for "De Fantastiske 5", og derfor tager de nu kampen op med de kendte. Det at være kendt er nemlig ingen garanti for, at man har stil, bor pænt, kan svinge kødgryderne rigtigt eller er god til at tilbede sin kæreste. De Fantastiske 5 er: Rene Fris, Michael Holm, Jesper Gadegaard, Bill Holmberg og Morten Skærved.
Premiere tirsdag 29. november kl. 22.30.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002