Kontakt os






 

'Talent 2008' fra den 15. august
Fredag 25. juli 2008
Af Karsten Jensen
 
Over 3000 danskere har været til casting i hele landet, og seerne kan glæde sig til at opleve et imponerende antal ukendte talenter på slap line, når Talent 2008 får premiere fredag 15. august - sprængfyldt med humor, drama, overraskelser og fascination.

Underholdningssucces’en ’Got Talent’ har allerede gået sin sejrsgang verden over, og med ’Talent 2008’ er turen nu kommet til Danmark. Fredag 15. august kl. 20 blænder DR1 op for fredagsunderholdning, hvor det ikke skorter på ukendte talenter, der spænder vidt med deres optrædener - fra det virtuost komiske over det dybt rørende til det overlegent ekvilibristiske.

Foran et fyldt teater kæmper stuntmænd, alverdens dansere, bugtalere, jodlere, hunde, geder, sangere, komikere og et væld af uforudsigelige talenter om den store førstepræmie i Talent 2008. Men de skal overbevise de tre hårde dommere, der med et enkelt tryk på den røde knap stopper drømmene. Filmbossen Peter Aalbæk Jensen, musicalstjernen Julie Steincke og multikunstneren Martin Hall er nemlig fagligt kompromisløse og kan genkende ægte talent på lang afstand.

Mens de tre dommere koncentrerer sig om, hvorvidt de vil vende tommelfingrene op eller ned, guider Talent 2008’s to værter, Felix Smith og Mikkel Herforth, seerne gennem showet og tager temperaturen på deltagernes nerver og humør - før, under og efter deres præstationer.

Når Talent 2008 fredag 15. august kl. 20 ruller over skærmen på DR1 er det startskuddet på tolv programmer af høj underholdningsværdi. De første fem udsendelser tager seerne med til auditions i København, Horsens, Svendborg og Hjørring.

Der er ingen grænser for hvem, der må deltage i Talent 2008, så seerne kommer til at stifte bekendtskab med alt fra to uforståelige volapykmænd, en ustyrlig protestsanger og geden Ryan til to tvillinger fra Irak på trommer, en tandspiller og en fem meter lang pythonslange... Når dommerne tror, at de har set det hele, så sker der noget på scenen, som de aldrig kunne have forudset!

Det første program tager seerne med til audition i Folketeatret i København, hvor en særpræget sanger fra dansktoppen tager springet ud i talentkonkurrencen, og otteårige Maya, der skal prøve at bløde filmbossen Peter Aalbæk Jensens hårde dommerhjerte op med sin sang. Nikolay er spastiker, men føler sig ikke handicappet, når han først danser på scenen.

Efter et udskillelsesprogram, hvor dommerne udvælger 32 semifinalister ud fra dem, der er gået videre ved audition går Talent 2008 over i den afgørende fase - de fem liveshows fra DR Byen. Her kan danskerne følge de 32 semifinalister dyste live på talent, råstyrke og star quality, indtil vinderen står ene tilbage med sejren og præmien på 250.000 kr.

De heldige og dygtige performere har kun én chance for at komme videre til finalen. Fra hvert semifinaleprogram går de to bedste optrædener videre til finalen. Via SMS-stemmer vælger seerne én, der går videre og dommerne vælger én - og så fremdeles helt til den store finale, hvor seerne alene har afgørelsen - og en ny dansk stjerne er måske født...

Foto: Foto: Bjarne Bergius Hermansen, DR.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002