Kontakt os






 

Ny børneserie på DR
Torsdag 20. november 2008
Af Karsten Jensen
 
Med den 12-årige Mille som hovedperson kæmper tre kvinder i tre generationer med at give slip på fortiden og åbne sig overfor de mennesker, der tilbyder nærhed og kærlighed.
Mille bor i en nedslidt forstad til København sammen med sin mor Leila, driver et cafeteria, hvor Mille hjælper til når hun har fri fra skole. Men tilværelsen er en smule kaotisk for Mille. Hendes far, Carsten, skal have barn med sin nye kæreste og vil flytte til Jylland, cafeteriet er på fallittens rand og Leila viser ikke den store interesse i at finde en ny mand. Og midt i det hele huserer Milles mormor, Conny, som konstant opfordrer Leila til at finde en ny mand, og som en dag flytter ind hos Mille og Leila, efter at hun har lagt endnu et flygtigt forhold bag sig.

Men Mille har sin bedste veninde og faste holdepunkt, Marie. Deres venskab er ubrydeligt, og sammen har de lavet et musiknummer, som skal opføres til skolens sommerkoncert.

Da Mille under tragiske omstændigheder mister sin bedste veninde, bryder hendes verden sammen. Hun isolerer sig og holder omverdenen på afstand, og må erkende at hun har svært ved at indgå nye relationer, af frygt for at blive såret igen. Efterhånden begynder Mille dog at åbne sig for andre, ikke mindst overfor klassens outsider, Tobias, som spiller guitar og har eget øvelokale. Deres forhold spirer til et nært venskab, men klassekammeraten Denise har sine egne planer, som sætter Milles og Tobias' venskab på en alvorlig prøve.

Serien er skrevet af Poul Berg ('Julie', 'Danni' og 'Absalons Hemmelighed'), Karina Dam ('Sommer') og Asbjørn Agger ('Julie' og 'Danni'). I rollerne ses bl.a. Lærke Winther Andersen, Michelle Bjørn Andersen, Torben Zeller, Nastja Arcel, Janus Nabil Bakrawi, Anette Støvelbæk, Marie Louise Wille, Mathilde Arcel Fock og Lucas Munk Billing.

Serien får premiere på DR denne vinter.


Foto: DR.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002