Kontakt os






 

Regional tv i baglommen
Onsdag 14. september 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nu er det blevet muligt at tage de regionale tv-stationer TV Syd, TV 2/Fyn, TV 2 Øst, TV 2/Nord, TV 2 Østjylland og TV 2/Lorry med i lommen. Med mobilapps til henholdsvis Android og Iphone har de regionale TV 2-stationer gjort det muligt at se regionale nyhedsoversigter og de seneste udsendelser på mobiltelefonen.
Nu behøver man ikke længere vente til man er i nærheden af et tv eller en computer for at følge med i de regionale nyheder fra de regionale TV 2 stationer. Stationerne har netop lanceret mobilapplikationer, som gør det muligt for ejere af smartphones at få nyhederne direkte ind på mobilen.

Applikationen er gratis, og man kan få den ved at søge efter den regionale tv-stations navn i App Store eller Android Market.

En af de stationer, der er med, er TV Syd. Herfra siger programchef Claus Christensen: "På få år har vi set en voldsom udvikling i brugen af smartphones, og der er et stadigt stigende behov for at kunne orientere sig her og nu, når man har tid. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde seerne denne mulighed, hvor de altid kan have TV Syd ved hånden."

Med app’en får seerne et overblik over de regionale nyheder, men der er også flere andre funktioner bygget ind. Man kan for eksempel følge nyhederne fra ens egen by i det regionale område. Det er også muligt at se de seneste udsendelser, og det er nemt at sende billeder og tips direkte ind til nyhedsredaktionerne.

"Det har været vigtig for os at nå frem til en løsning, der også med video er i stand til at præsentere vores udsendelser og de indslag, vi laver i tilknytning til nyhederne," forklarer Claus Christensen fra TV Syd og fortsætter:

"Og jeg tror på, at vi med den nye app har et godt fundament til at servicere seerne på mobiltelefoner fremover."

Mobilapplikationerne er blevet til i et samarbejde mellem TV Syd, TV 2/Fyn, TV 2 Øst, TV 2/Nord, TV 2 Østjylland og TV 2/Lorry.




Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002