Kontakt os






 

Ny vært i 'Hvad er det værd'
Onsdag 28. december 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det er noget af et drømmejob for Louise Sloth, når hun fra 3. januar overtager værtsjobbet i 'Hvad er det værd' på DR1, mens Camilla Emborg er på barselsorlov. Og Louise Sloth ved, hvad hun taler om. For nogle år siden var hun nemlig praktikant på det selv samme program.
Siden dengang har Louise Sloth færdiggjort sin uddannelse som cand.mag. i engelsk og medievidenskab og har fået en datter, der nu er 14 måneder gammel. Da hun fik en henvendelse om, at hendes praktik-program skulle bruge en barselsvikar, var hun hurtig til at sige ja tak til tilbudet, fortæller DR i en pressemeddelelse.

”Jeg synes, det er helt vildt fedt at lave tv. Og når jeg så kan kombinere det med min store interesse for historie, så kan jeg næsten ikke ønske mig mere”, siger Louise Sloth.

Det er ellers mere film end tv, der har præget Louises barndom. Hendes far var bestyrer af en biograf i Grindsted, og hun er stort set vokset op i biografens mørke og har slet ikke tal på, hvor mange film hun har set i tidens løb. Praktiktiden på 'Hvad er det værd' søgte hun for at få tv-erfaring, og oplevelsen var så positiv for hende, at tv nu bliver hendes primære medie i det kommende år.

Og så er der interessen for historie, som Louise Sloth altid har haft.

”Mit hjem er ikke fyldt med antikke møbler og gamle kobberstik. Det er mere den fornemmelse af storhed, det giver at gå rundt på historiske steder eller have at gøre med gamle genstande, der fortæller en historie, jeg synes er interessant. Hvis man bare en enkelt dag kunne få lov at leve i en anden tidsalder end vores, så ville jeg gerne prøve at leve i middelalderen”, siger Louise Sloth.

Den nye vært i 'Hvad er det værd' er første gang på skærmen 3. januar. Her er Louise Sloth på bogauktion hos Bruun Rasmussen, hvor antikke bøger, berømte beklædningsgenstande og en globus i millionklassen er under hammeren. Seerne kommer også med på besøg hos Danmarks Fotomuseum, hvor man kan høre om fotografiets historie fra midten af 1800-tallet til 1970’erne. Og i studiet sætter eksperterne pris på noget så drabeligt som et indiansk skrumpehoved og et sæt køkkenmøbler fra 1850’erne.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002