Kontakt os






 

TV3 fester for børnene
Mandag 20. oktober 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Som tidligere omtalt arrangerer TV3 den 15. november 'Børneindsamlingen 2014 - bedre vilkår for børn i Danmark' direkte fra Metronome-studierne i København. Nu er TV3 klar med flere detaljer om det stort anlagte indsamlingsshow.


TV3 lover en festlig aften, hvor seerne fra den musikalske afdeling får serveret bl.a. Wafande, Clemens og Bent Fabricius-Bjerre samt rapperne Klaskefar og MC Ollie, der skal dyste om titlen som Danmarks rareste rapper.

Dommerne fra Masterchef dukker også op. De skal nemlig løse en surprise-opgave i studiet, mens TV3 sammen med Børns Vilkår og 'Bag for en Sag' har sat Luksusfældens eksperter til at holde seerne opdateret på indsamlingen hele aftenen.

Baggrunden for det store show er, at TV3, Børns Vilkår og projektet 'Bag for en Sag' er gået sammen om at skabe et stort indsamlingsshow på tv, der har til formål at gøre hverdagen bedre for tusindvis af børn i Danmark. Tv-showet samler penge ind til Børns Vilkår – ikke mindst til BørneTelefonen, som er Danmarks største og mest kendte rådgivning for børn, der hvert år har knap 33.000 samtaler med børn og unge.

Børneindsamlingen 2014 uddeler under showet den 15. November en 'Tal Ordentlig Pris' sammen med Call Me. Prisen går til en dansker, der gør noget helt særligt for børn i Danmark. Det er seere, der har nomineret kandidaterne.

Børneindsamlingen byder i showet også på kendte danskere, der alle fortæller om deres egne, personlige oplevelser med mobning, vold, skilsmisse og alkoholisme - en virkelighed, alt for mange børn stadig oplever.

Seerne kan under showet bl.a. vinde en bil, eksklusive præmier, et økonmisk tjek af Luksusfældens eksperter, en middag tilberedt af Masterchefs dommere, mens Linse inviterer en heldig vinder på pandekager hjemme hos Mopper. Seerne kan også vinde en eksklusiv oplevelse hos TV3 Sport, som byder på en hel dag bag kameraet under den kommende pokalfinale. Og så kan man også vinde en rejse med alt betalt til Liverpool – Arsenal m.m.

I Børneindsamlingens call center styrer Jes Dorph seerne gennem aftenen i selskab med børnenes minister Manu Sareen, badmintonspiller og tv-vært Camilla Martin, sanger Julie Berthelsen, skuespiller Anne Grethe Bjarup Riis, tv-stjerne Linse Kessler og mange andre.

Værter ved showet er Camilla Ottesen og Adam Duvå Hall.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002