Kontakt os






 

Esben Bjerre og Jacob Riising bliver værter ved Melodi Grand Prix 2015
Fredag 28. november 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det bliver Esben Bjerre og Jacob Riising, der skal styre slagets gang ved Melodi Grand Prix 2015 – direkte på DR1 fra Gigantium i Aalborg lørdag den 7. februar.


Det bliver to kendte ansigter fra DRs underholdningsunivers, der kommer til at lede seere, publikum og kunstnere gennem aftenen ved Melodi Grand Prix 2015 i Aalborg den 7. februar.

Jacob Riising er for andet år i træk klar til at indtage rollen som vært, og er dermed for længst rykket op i de voksnes rækker efter at have mestret værtsrollen ved børnenes MGP fem gange.

Denne gang får Riising følgeskab af Esben Bjerre, som udgør den ene halvdel af 'Monte Carlo', der pt. huserer på DR3. Nu er den faste makker Peter Falktoft skiftet ud med Jacob Riising, og Esben Bjerre er for første gang klar til at prøve kræfter med det traditionsrige og hæderkronede hverv som vært for Melodi Grand Prix:

"Det første, jeg tænkte, da jeg fik tilbuddet om at være vært for Melodi Grand Prix, var: Det vil jeg virkelig gerne. Jacob er trænet i showbiz-gamet, og jeg er ham den nye. Jeg er sikker på, at det bliver forrygende, for Jacob er jo dygtig," siger Esben Bjerre, der suppleres af Jacob Riising, som siger:

"Både Melodi Grand Prix, Esben og Aalborg har en stor plads i mit hjerte. Så at denne treenighed nu går op i en højere enhed er som når man bestiller tre stykker uspecificeret smørrebrød og får serveret sin livret."


Melodi Grand Prix 2015 – 'Drømmen lever'

DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme og holdet bag Melodi Grand Prix har iflg. DR gennem de sidste 5-6 år arbejdet målrettet med at optimere kvaliteten, og med at gøre det endnu mere attraktivt for dygtige sangskrivere at indsende bidrag til konkurrencen. Det kan også mærkes i år:

"I 2013 lykkedes det, som vi danskere længe har drømt om, nemlig at vinde det internationale Melodi Grand Prix. Nu er vi klar med version 2.0 af Melodi Grand Prix, og med det nye slogan - 'Drømmen lever' - har vi brugt de sidste måneder på at udvikle, forfine og slibe vores underholdningskronjuvel, så den i år kommer til at skinne endnu klarere. Det bliver en kæmpe fest for hele Danmark, og i år har vi virkelig mærket et kvalitetsløft i de sange, som er blevet indsendt. Drømmen lever derfor i bedste velgående, og vi glæder os til at præsentere 10 helt nye og fantastiske sange i Aalborg lørdag 7. februar," siger Jan Lagermand Lundme.


Aalborg er 'Årets Grand Prix By'

Allerede tilbage i juli måned blev Aalborg kåret som 'Årets Grand Prix By', og nordjyderne er klar til at trække i festtøjet og varme op til et show med både musikalske aktiviteter og events op til Melodi Grand Prix 2015.

Højdepunktet er naturligvis afviklingen af selve showet og konkurrencen. DR1 sender direkte fra festlighederne i Gigantium lørdag den 7. februar 2015 kl. 20.00, hvor 6000 publikummer er klar til at heppe på deres favorit. Det er femte gang at den nordjyske hovedstad er vært for en Grand Prix-finale.


Foto: Esben Bjerre og Jacob Riising skal styre slagets gang ved Melodi Grand Prix 2015. (Fotograf: Lars E. Andreasen)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002