Kontakt os






 

Netflix og Waoo! indgår partnerskab
Torsdag 31. oktober 2013
Af Karsten Jensen
 
Waoo! bliver den første tv-udbyder i Danmark – og blandt de første i verden – som indgår partnerskab med verdens førende udbyder af internet-tv Netflix. Det giver mulighed for at se Netflix direkte på Waoo!’s tv-boks.


Partnerskabet mellem Netflix og Waoo! betyder, at kunder på Waoo!’s hurtige fiberbredbånd fra dags dato får mulighed for at se Netflix i høj kvalitet - direkte på tv’et hjemme i stuen. Kunderne behøver ikke skifte boks og fjernbetjening eller slutte en computer til skærmen. Det hele kører via tv-boksen.

Dermed bliver Waoo! Danmarks første tv-distributør til at levere Netflix på den samme boks som det traditionelle tv og tjenesterne fra Waoo!.

”Set i et internationalt perspektiv er vi jo en lille virksomhed, så vi er meget stolte af partnerskabet med verdens førende udbyder af internet-tv. Samarbejdet mellem Waoo! og Netflix er oplagt. Der er tale om et perfekt strategisk match. Waoo! har Danmarks bedste internet, så vi elsker selvfølgelig streaming. Og med hensyn til tv, så ønsker både Netflix og Waoo! først og fremmest at sikre kunderne så mange frit valg som muligt på tv-boksen i høj kvalitet, ” siger Anders B. Christjansen, administrerende direktør i Waoo!.

”Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for danskerne at opleve det brede udvalg af underholdning, som Netflix tilbyder i en meget høj kvalitet. At være tilgængelig på Waoo!’s tv-boks er en del af vores strategi om at lade danskerne tænde for Netflix på den samme enhed, som de ser broadcast-tv og andre kabeltjenester på,” siger Joris Evers, Director, Global Corporate Communications, hos Netflix.

Danskerne har på rekordtid taget internet-tv og streaming til sig, og alt tyder på, at fremtidens tv-marked vil blive præget af større mangfoldighed og flere valgmuligheder.

”Der foregår lige nu en kamp mellem de traditionelle tv-operatører, hvis strategi det er at sælge så store tv-pakker som muligt til kunderne, og så os, der kan se en up-side i at tilbyde vores kunder mere frit valg. Vi tror ikke på, at det giver mening at investere svimlende beløb i at udvikle vores egen, konkurrerende løsning, når vi kan samarbejde med verdens bedste udbyder af internet-tv. Partnerskabet med Netflix bliver nok ikke det sidste, som Waoo! indgår, ” forklarer Anders B. Christjansen. Waoo! har i forvejen et samarbejde med både TV 2 og Viasat om disse selskabers streamingtjenester.

Waoo! er én af de første tv-distributører i verden, som Netflix har offentliggjort et partnerskab med. Danske Waoo! kommer hermed i selskab med den britiske mastodont Virgin Media, og nabolandet Sveriges største nationale tv-udbyder, Com Hem. Såvel Virgin Media som Com Hem benytter tv-bokse af modellen TiVo. Waoo!'s løsning er den hidtil eneste, som er udviklet i samarbejde med den internationale leverandør, AirTies.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002