Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Velkommen til debatten
Kom med dine kommentarer!

     

Forum:
Fra:
Dato: 8-4-2010 18:31
Emne: RE: Artikel: KODA mangedobler net-indtægter

Vi er igang på netradio fronten, jeg har talt med alle radioer der køre officelt jeg kender til.

alle er med på at stå samme for beder vilkår undtagen Specific, Han mener han har en særaftale med gramex, der ikke kan blive beder.. Er det tilfældet er det jo først grotesk.

Alle andre radioer er med på at danne en forening ala SLRTV for at samme at kunne stå lidt stærker.

Jeg har snakket med Mette Riis fra Gramex i dag, hun modsagde de punkter der stod i aftale, som det måtte vi godt, jeg afventer dog noget på skrift.. Ellers er det påstand mod påstand


Ellers ender det med ingen af os overlever, og dermed heller ingen penge i kassen til koda og gramex, udover dem der kommer fra FMradioer



[Den 8-4-2010 18:06 skrev My Opinion :
----------------------------------------

[Den 8-4-2010 07:47 skrev Cosmo :
----------------------------------------

Men ja Koda & Gramex i DK = MusikMafia... man skulle blive udøvende kunstner, med alle de penge de må få.

]

En stat i staten er de blevet - de er blevet så magtfulde, at politikerne ikke kan, tør eller vil gøre noget. Koda fx har gentagende gange decideret truet top-politikere (ingen navne nævnt, men endda personer fra regeringen) med sagsanlæg mod dem eller staten, såfremt de foretager sig noget. De henviser til internationale konventioner som de mener giver dem lovbeskyttede rettigheder til at misbruge deres monopol på det groveste.
En sådan omgang kan sikkert blive både dyr og besværlig for staten at håndtere (advokater er ikke billige i drift). Læg dertil, at dette, udenfor den lille indsnævrede radioverden i Denmark, på ingen måde er en politisk vindersag (=den almindelige befolkning enten forstår ikke problemstillingen eller er ligeglade).
Intet at vinde for politikerne, men en masse at tabe, når man er oppe mod mafia-lignende tilstande, der er villige til at gøre det meste for at beskytte deres egen levevej.

Det bliver ikke anderledes pga. politikernes vilje eller "gode ord". De er simpelthen magtesløse i denne sammenhæng.

Næh, det ENESTE, der ville kunne fremprovokere ændringer, var hvis branchen kunne stå sammen på en række punkter (og dette må nødvendigvis inkludere alle fra DR, henover The Voice, helt ned til specifik-radio mv.). Det de skulle gøre er:

a) Bruge al kombineret disponibel kapital på meget dygtige advokater og sagsanlæg og begrave Koda/Gramex i kampe, der kræver tid og ressourcer og som de ikke nødvendigvis vinder

b) Sætte meget skarpe forhandstaktikker op: Giv Koda/Gramex et "take it or leave it" tilbud. Derefter skal de være parate til at praksisere "civil ulydighed", hvis de ikke opnår de foreslåede vilkår i form af simpelthen at ignorere regninger, bødeforlæg, trusler, indberetninger mv. Det er klart, at en sådan koordination skal koordineres og støttes voldsomt at jurister på radioernes side, der kan hjælpe dem til at gøre det på den for radioerne bedst muligede måde

c) Køre en kombineret kampagne på ALLE radioer (fra P3 til specifik), der, afhængig af radioens målgruppe gør et af følgende:
1) Beskriver problematikken og situationen sagligt og forsøger at engagere lytterne til at kontakte politikere med "klager"
2) Provokerer specifikke, navngivne top-personer i Koda og Gramex gennem smædekampagner og samtidig opfordrer lytterne til personlige kampagner mod disse personer (ikke voldelige eller ulovlige, men i form af emails, klagebreve mv).

d) Benytter penge på at få foretaget meget seriøse analyser af anerkendte research virksomheder / konsulenthuse, der - objektivt - kan generere en robust faktabase, der ikke kan skydes ned af nogle (heller ikke Koda/Gramex)

Hvis radioerne faktisk kunne blive enige om dette, koordinere det, bruge nødvendig kapital og eksekvere ordentligt, ville vi MÅSKE (kun måske) se en ændring...

Men selvfølgelig sker det aldrig. Der skal nok være en af de store, der siger fra. Der er, trods alt, alligevel for meget at tabe... Det er dumt, at radiostationerne ikke indser, at de er doomt anyway. De har faktisk intet at miste. De kan enten forsøge en kæmpe indsats på at bekæmpe Koda/Gramex - eller de har ingen eksistensberetigelse på den lange bane.
Radio100FM var tæt på at lukke. Voice var tæt på at lukke. Nova er gået non-stop osv. Hvis radioerne nu ville erkende, at der ingen fremtid er med mindre de foretager sig noget virkelig drastigt, ville de måske være mere villige til at gøre ovenstående.

....

Det eneste vi alle kan håbe på er at det her, som så mange andre steder, bliver teknologien, der reder os alle. Forhåbentlig bliver det i en fremtid med netradio osv. efterhånden så svært for Koda/Gramex at gennemskue tilhørsland, sendeområde, musikanvendelse mv. at vi vil se en gradvis bevægelse i mod en fælles international løsning.

[Den 31-3-2010 22:23 skrev CVM :
----------------------------------------
Nu må kulturministeren squ snart vågne op over for de blodsugende KODA og Gramex, som er den væsentligste årsag til radio død i Danmark - det er mig uforståeligt at radioerne skal betale for hvor mange lyttere der KAN være, istedet for de faktiske lyttertal - MONOPOL misbrug er ordet

Kommentar til artikel: http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=17147
]
] ]
RE: Artikel: KODA mangedobler net-indtægter
- , 11-4-2010 10:57
RE: Artikel: KODA mangedobler net-indtægter
- , 19-4-2010 09:04




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -