Snart ny morgenradio på Nova FM
Mandag 22. december 2008
Af Stig Hartvig Nielsen

I det nye år vil Nova FM lancere en ny morgenradio, der indholdmæssig kommer til at ligge et sted mellem Radio 100FM og DR P3. Det afslører assisterende programchef på Nova FM, Rebecca Bach-Lauritsen, og tilføjer at man i det hele taget er på vej over i en "mere fyldig" udgave af Nova FM med mere journalistik og mere underholdning.

Nova FM forlader i det kommende år stilen som en ren musikkanal. Der er mere journalistik og mere underholdning på vej i sendefladen.

"Det er en del af en langsigtet strategi, hvor vi er startet lidt stille. Men nu er vi klar til at komme med et mere voksent bud og bevæge os over i noget mere fyldigt. Der kommer mere indhold og flere nuancer," siger Rebecca Bach-Lauritsen til Newspaq.

Hun fortæller videre, at man allerede har justeret lidt. I eftermiddagsfladen er der blevet "lukket mere op" for værten - Jonas Gülstorffs - personlighed. Han kommenterer nu på aktuelle ting og underholder med bl.a. 'poetry slam'.

Om den nye, helt forandrede morgenflade i det nye år, siger Rebecca Bach-Lauritsen, at man her især vil opprioritere underholdningen, men vil ellers ikke afsløre flere detaljer.