Morgenhyrderne julehygger den 24.
Mandag 22. december 2008
Af Stig Hartvig Nielsen

Mens andre radiokanalers studieværter for længst er gået på juleferie, så sidder Morgenhyrderne på Radio 100FM helt frem til og med den 24. december og sørger for juleunderholdningen i morgenradioen mellem kl. 6 og 9. Fra den 29. december er Lars Johansson ferieafløser på morgenfladen.

Morgenhyrderne sørger for den gode julestemning – også på selveste juleaftensdag. Der vil være julepynt, julehumor, julekonkurrencer og juleglæde på programmet. Og lyttere vil få mulighed for at præge programmet med juleønsker til deres nærmeste. Morgenhyrderne Lasse Rimmer, Charlotte Vigel og Jacob Wilson lover, at den ikke skal få for lidt.

Mellem jul og nytår tager hyrderne sig dog en pause, og fra den 29. december tager Lars Johansson over om morgenen. Han har bl.a. en række kendte danskere med på telefonen for at høre, hvordan de fejrer nytår, hvad der har været det bedste i løbet af året, der næsten er gået, samt udforske de kendtes nytårsforsæt.

Han vil bl.a. snakke med Kira Eggers, Lina Rafn, Michael Carøe, Jim Lyngvild, Lars Larsen og Joachim B Olsen.

Lars Johansson vil også se tilbage på 2008 og de begivenheder, som vi husker bedst fra det forgangne år. Og så vil han udforske julegavebytteri, få hjælp fra Jim Lyngvild til den perfekte nytårsgarderobe og ikke mindst spille et væld af god musik samt nogle af de bedste klip fra Morgenhyrderne.

Morgenhyrderne er tilbage i studiet fra den 5. januar kl. 6.00.