Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR relancerer DAB-Litteraturkanal
Onsdag 8. februar 2006
Af Karsten Jensen
 
DR relancerer nu indholdet på DAB-kanalen DR Litteratur, og fremover bliver der både plads til de store klassikere og nye bestsellere. Hvor kanalen hidtil har arbejdet med 14 dages temaperioder, bliver der i fremtiden plads til mindre temamoduler på tre timer, hvor lytterne kan stifte bekendtskab med flere forfattere, perioder og genrer.
Kanalen henter fortsat materiale fra DRs righoldige arkiv, men supplerer det nu med oplæsning af de nyeste bestsellere. Morten Ramslands prisvindende slægtsroman 'Hundehoved' og Henriette Linds succesføljeton 'Nynnes Dagbog' er blandt de mange nye bøger, som lytterne snart får glæde af på DR Litteratur.

Hver uge vil kanalen sende syv temaer, der i løbet af tre timer hver især tegner et billede af en periode, et forfatterskab, en genre eller noget helt fjerde. Og er man interesseret i at høre for eksempel Morten Ramslands 'Hundehoved', kan man fra mandag til lørdag hver dag mellem klokken 11 og 12 og mellem klokken 21 og 22 lytte til et eller to kapitler af en "radiofortælling". Søndag eftermiddag sendes føljetonen i sin fulde længde.

På netstedet www.dr.dk/drlitteratur vil lytterne hver uge få medbestemmelse på kanalen i form af litterære afstemninger, ligesom der vil være konkurrencer om at blive ugens gæste-dj med mulighed for at bestemme DR Litteraturs litterære retning i tre timer.

Som et ekstra tilbud vil det også være muligt at høre flere af de litterære værker på www.dr.dk/drlitteratur som 'on-demand'-tjeneste i 30 dage efter oplæsningen i radioen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -