Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P1 starter natradio fra 1. januar
Onsdag 1. oktober 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mens natradioen på P3/P4 har været udsat for nedskæringer i de seneste måneder, så det nu det meste af natten minder om en kopi af de kommercielle stationer, så er der spændende nyt fra de lyttere, der ønsker at høre taleradio i nattetimerne. Fra 1. januar begynder DR P1 nemlig at sende taleradio døgnet rundt, og dermed kan lytterne vælge imellem tre forskellige former for radio fra DR om natten: P1's taleprogrammer, P2 der sender klassisk musik og P3/P4, der sender rytmisk musik.
P1-redaktør Anders Kinch-Jensen er glad for, at det nu lykkes at omskabe P1 til en 24 timers talekanal: "Vi har fået mange henvendelser fra lyttere, der gerne vil kunne høre P1 om natten, og dét ønske er vi glade for at kunne opfylde nu," siger han og fortsætter: "Der bliver tale om rene taleprogrammer. Et godt miks af aktuelle genudsendelser - for eksempel samtaleprogrammer og fag-magasiner fra den samme uge," forklarer Anders Kinch-Jensen.

Derudover vil P1 sende kortere arkivprogrammer - blandt andet på baggrund af lytterønsker, ligesom lytterne også vil kunne høre større temaer hen over en nat eller en uge. Det bliver temaer baseret på arkivmateriale, men med udgangspunkt i aktuelle problemstillinger.

På P2 vil DR fortsat sende klassisk musik i nattetimerne, og det vil også stadigvæk være P3 eller P4 lytterne skal stille ind på, hvis de eksempelvis vil høre et gammelt 80'er-hit eller musik med nogle af de nye danske eller internationale pop- og rocknavne.

"Også om natten vil DR gerne give lytterne noget at vælge imellem. Det får de nu, og samtidig sikrer vi også, at radiokanalerne har den samme profil både dag og nat," siger programchef Jesper Grunwald fra DR Radios chefredaktion.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -