Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Årets bedste radioværter skal findes
Onsdag 14. maj 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Skal det lykkes 'De Sorte Spejdere' at gentage sidste års triumf, da de blev de suveræne vindere af 'Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon' og titlen som 'Danmarks mest populære radioværter'. Det er op til lytterne og Ekstra Bladet læsere at afgøre, når 'Prix Radio' - Danmarks Officielle Radio Priser - igen i år uddeles. Det sker lørdag den 27. september 2008 i DR Byen.
"Sidste år var første gang, at vi gav vores læsere mulighed for at indstille og vælge vinderne. Jeg tør roligt sige, at det var en kæmpesucces. Faktisk så stor, at vi i perioder var nervøse for, at vores site skulle blive lagt ned", fortæller Chefredaktør Poul Madsen, Ekstra Bladet. Han garanterer, at det ikke sker i år - også selv om interessen for afstemningen også forventes at blive stor i år.

"Vi er glade for at kunne være med til at sætte fokus på radioværterne med 'Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon'. Radioværterne glemmes i forhold til tv-værterne, som jo brager ud af vores fjernsyn hver eneste aften og derfor traditionelt får en større plads i folks bevidsthed," siger Poul Madsen.

"Det var første gang, at vi uddelte Prix Radio priserne sidste år. Det blev en kæmpesucces. Vi mærker en væsentlig større interesse for priserne i år end sidste år. Derfor venter vi os også meget af årets afstemning blandt andet i Ekstra Bladet - men også når vores fagjuryer skal i gang med at fordele de øvrige priser", siger festivalchef Christian Kjeldsen. Fagjuryerne offentliggøres den 15. juni 2008.

Ved prisfesten den 27. september 2008 uddeles der priser for Årets Radio Program, Årets Nyheds- & Aktualitetsprogram, Årets Radio Satire, Årets Morgenshow, Årets Radio Promotion, Årets Radioreklame og endelig en hæderspris til en person, der har gjort en stor indsats for dansk radio.

Lytterne og seerne kan indstille kandidater til 'Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon' på eb.dk fra søndag den 14. september 2008. Kandidaterne offentliggøres søndag den 21. september og afstemningen slutter onsdag den 24. september 2008 kl. 12.00.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -