Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Pris til P1's islam-programmer
Tirsdag 27. september 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Foreningen 'Muslimer i dialog' gav mandag aften sin 'Dialogpris 2005' til den såkaldte 'islamredaktion' under DR Kultur, der lige nu står bag den omfattende programrække 'Islams ansigter' på DR P1.
'Islam-redaktionen' består af Jon Kaldan, Karen Secher, Torben Brandt, Johanne Mygind og Simi Jan, og den har gennem 25 udsendelser de seneste fem uger zoomet ind på muslimsk hverdagsliv i Danmark.

De sidste udsendelser sendes på hverdage i denne uge på P1 klokken 11.30 med genudsendelse klokken 19.30, og de allerede sendte kan høres via hjemmesiden www.dr.dk/islamsansigter.

I begrundelsen for at give redaktionen prisen fremhæver 'Muslimer i dialog', at "redaktionen har formået at holde fast i en seriøs og sober fremlæggelse af islam uden at være partisk."

Derudover hedder det, "at redaktionen på balanceret vis har vist et mangefacetteret billede af islam anno 2005." "En sådan balance er desværre svær at holde i Danmark med den stærkt polemiske debatform, som efterhånden er blevet normen. Men trods debatten om programmets objektivitet har redaktionen holdt fast i de principper og retningslinjer, som den havde lagt for dagen ved programmets tilblivelse," hedder det videre i begrundelsen fra 'Muslimer i dialog'.

Prisen blev overrakt i forbindelse med arrangementet 'Terror - en trussel med mange ansigter' på Det Kongelige Bibliotek i København mandag aften.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -