Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR vil forbedre radio-programoversigter
Tirsdag 22. marts 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På DRs hjemmeside dr.dk kan man finde en omfattende, detaljeret og altid up-to-date programoversigt for en stribe tv-kanaler. DRs hjemmeside har også en programoversigt for en række radiostationer - udover DRs egne kanaler. Og den er i mange tilfælde ikke ført ájour i årevis. Men det er man nu i gang med at rette op på. Redaktør for dr.dk og digital radio i DR, Erik Henz Kjeldsen, fortæller til radionyt.com, at man vil bringe radioprogramoversigten på niveau med tv-programoversigten.
Mens dr.dk's programoversigt for de forskellige tv-kanaler altid er pinlig korrekt, så er dr.dk's programoversigt for forskellige radiostationer bare pinlig.

Man kan bl.a. finde programoversigter fra Radio Silkeborg - en radiokanal der i maj 2008 skiftede navn til Radio 1.

Radio City optræder også i DRs radiooversigt. Klikker man på den, så får man en programoversigt for Radio 2. Radio 2 lukkede ganske vist i februar 2008, og efterfølgeren Radio City lukkede for nu to år siden.

Programoversigten for NOVAfm er helt tilbage fra da stationen startede. Stort set alle programmer er i mellemtiden blevet skiftet ud.

Flere af DRs DAB-kanaler er slet ikke med i programoversigten på dr.dk. Og under 'Engelsk/Amr. radio' kommer kun én radiostation frem, og den er hverken engelsk eller amerikansk. Her kommer i stedet: 'Radio Tysk 1' - der viser sig at være NDR1.

Det er Erik Henz Kjeldsen, der i DR er ansvarlig for dr.dk.

Han erkender overfor radionyt.com, at radioprogramoversigterne på dr.dk absolut ikke er fejlfri: "Tilbuddet bærer præg af at være udviklet for lang tid siden, og jeg er helt enig i at det er for dårligt."

Der er dog ikke mange, der bruger siderne. Erik Henz Kjeldsen oplyser, at dels har radioprogramoversigten meget færre brugere end tv-programoversigten, og dels bruges stort set kun oversigterne over DRs radiokanaler.

Alligevel har man for et stykke tid siden startet et projekt der skal bringe radioprogramoversigten på niveau med tv-programoversigten.

"Jeg regner med, at vi i løbet af en måneds tid kan præsentere en ny radioprogramoversigt, og at vi i den nye indledningsvis vil fokusere på DRs kanaler alene. Så vil vi vurdere, om det giver mening at udbygge programoversigten med oversigter for andre kanaler, og hvordan vi i givet fald kan sikre datakvaliteten for disse kanaler," siger Erik Henz Kjeldsen.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -