Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


MTG sælger fodboldrettigheder til DR
Tirsdag 11. marts 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
MTG/Viasat vil nok ikke være blandt de interesserede, når der holdes auktion over P5 og P6. I hvert fald har DR netop købt radio-rettighederne af Viasat til samtlige kampe i dansk fodbolds absolutte top, SAS-Ligaen, de næste halvandet år frem. DR hæfter sig, at aftalen betyder at DR Radio kan yde de kommende landsdækkende konkurrenter kvalificeret modspil - også når disciplinen er fodbold i radioen. MTGs informationschef Niels Jørgen Langkilde vil dog hverken be- eller afkræfte sådanne forlydender om at MTG ikke vil være blandt byderne: "Ved den planlagte auktion i slutningen af maj måned vil det blive afsløret om MTG har interesse i kanalerne", siger Langkilde til radionyt.com
Når sæsonen starter for SAS-Ligaen lørdag 15. marts har DR Radio taget et vigtigt offensivt skridt i forhold til den kommende landsdækkende konkurrence, skriver DR i en pressemeddelelse. DRs Radiodirektør Leif Lønsmann og Viasats sportschef Flemming Kjellerup (billedet) har nu sat deres underskrifter på en kontrakt, der giver DR Radio retten til at dække samtlige kampe i dansk fodbolds absolutte top, SAS-Ligaen, de næste halvandet år frem. Den nye aftale med Viasat løber fra 1. januar 2003 til 30. juni 2004.

Den er en forlængelse af den 3-årige aftale, der udløb med udgangen af 2002. Hermed har DR Radio først og fremmest sikret lytterne fortsat grundig og direkte dækning af dansk topfodbold i radioen.

DRs radiodirektør Leif Lønsmann glæder sig over at aftalen er i hus: "Lige siden Gunnar Nu Hansen i 1936 rapporterede om den danske svømmepige Inge Sørensens vandige bedrifter under de olympiske lege i Berlin har radioen og sporten været uadskillelige partnere. Når først bolden ruller, vil danskerne følge med hvor end de befinder sig. Det kræver en radio - og en sportsaftale. Nu har vi aftalen i hus. Så nu kan danskerne bare stille ind på de danske stationer."

SAS-Ligakampene bliver dækket af 'Sport på 3'eren', med livereportager og interviews fra samtlige kampe fra 15. marts 2003 til slutningen af juni 2004. DR sender intensiv dækning af dansk fodbold, også i de daglige nyhedsudsendelser på såvel DR P3 som DR P4. Der er hver dag 13 daglige sportsudsendelser på DR Radios kanaler.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -