Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Aage Radio fra Gaffa
Torsdag 20. april 2006
Af Eric Larsen
 
Musikhuset Aage Jensen har nu også lanceret deres egen internet-radio. Firmaet, der leverer musikudstyr til professionelle musikere, har indgået en aftale med musikbladet Gaffa og stationsleder John Fogde (billedet) om produktion af 'Aage Radio', der begyndte at sende 7.april. Gaffa producerer i forvejen internet-radio under eget navn plus at man har en aftale med Tuborg om deres netradio.
Stationsleder John Fogde siger til radionyt.com, at man allerede sidste sommer "gik i luften" med Gaffa Radio, og efterfølgende med Tuborg Radio. Nu følger så samarbejdet med Musikhuset Aage Jensen, og man er åben overfor flere aftaler om lancering af "firmaradioer".

Man skal dog vide, at der vil blive taget udgangspunkt i den musik, som Gaffa selv dækker i sit musikblad, dvs. dansk og international rockmusik, undergrundsmusik m.v. Konceptet er ikke udelukkende non-stop musik-stream, Gaffa producerer selv en række specialprogrammer til netradioerne. Hver enkelt netradio har sin egen programoversigt.

John Fogde har tidligere været på Nærradioerne i Hinnerup og på Universitetsradioen, før han i 1999 var med til at opstarte de fem Opasia internetradioer for TDC. De lukkede dog i 2002, tynget af musikafgifter, og blev senere erstattet af de nuværende netradioer på TDC Musik. John Fogde bekræfter da også, at der skal betales en stor pose penge i afgifter for at drive de nu hele 3 internetradioer med base hos Gaffa i Århus.

Aage Radio kan høres på www.aage.dk; Tuborg Radio kan høres på www.tuborg.dk, og Gaffa Radio kan høres på www.gaffa.dk/radio.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -