Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Bliv bedre til at sælge radioreklame på RAB
Fredag 3. september 2004
Af Karsten Jensen
 
Hvis du arbejder med salg i radiobranchen, er der gode grunde til at deltage i seminaret RAB 2005. Fra den 10.-13. februar 2005 vil en række af USA's absolut bedste salgstrænere lære fra sig og ruste deltagerne til større grad af professionalisme i salg af radio. Seminaret finder sted på Hyatt Regency Hotel i Atlanta, Georgia.
"Vi er i fuld gang med at planlægge dette års konference, og det er oplagt at deltage, hvis man arbejder med salg i radiobranchen," siger Derrick Wilkie, salgsdirektør for Radio 100FM og international repræsentant i RAB's styregruppe.

For de danske radiostationer er der særlig god grund til at deltage, som Derrick Wilkie forklarer: "Vores branche gennemgår lige nu en omfattende fornyelse, og derfor er det vigtigt, at salgskonsulenter fra såvel lokale samt landsdækkende radiostationer er klædt på til de udfordringer, den nye markedssituation medfører."

Derrick understreger i den sammenhæng, at RAB 2005 er for både slagsledere og salgskonsulenter, og at seminaret er en god investering for enhver fremsynet radiostation: "På RAB 2005 optræder nogle af USA's absolut bedste salgstrænere, og jeg er sikker på, at omkostninger ved at deltage hurtigt vil blive tjent ind igen gennem et øget salg."

RAB står for Radio Advertising Bureau og er en brancheorganisation for radiosalg i hele verden. RAB 2004 i Dallas var en kæmpe succes og havde den største internationale delegation nogensinde.

Tilmelder du dig RAB 2005 inden udgangen af 2004, er der gode penge at spare på konferencegebyret, og som Derrick Wilkie afsluttende kommenterer: "flybilletterne til Atlanta er forholdsvis billige i februar måned."

Yderligere oplysninger om RAB 2005 fås ved at kontakte Derrick Wilkie på mail dw@radio100fm.dk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -