Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Flere nyheder på Sky Radio om morgenen
Fredag 8. oktober 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio har netop gennemført flere omfattende analyser af de danske radiolytteres interesser, ønsker og holdninger. Resultatet af undersøgelse medfører nu en redaktionel forstærkning af nyhedstilbuddet på Sky Radio kl. 6-10.
Lytterne er bl.a. blevet spurgt om vaner, forventninger og følelser omkring deres radiolytning. Nogle af de vigtigste resultater viser, at danskernes appetit på nyheder fra ind- og udland er enorm i morgentimerne.

”Det var forventeligt, at lytternes efterspørgsel på nyheder er højere om morgenen, men indholdet af de nyheder som efterspørges overraskede os på flere niveauer. Og vi kan se, at der er et gabende hul i markedet, nu hvor næsten alle andre radiostationer og senest P3 jagter de samme lyttere med de samme typer af morgenprogrammer baseret på stand-up komik”, siger Program Director Lasse Roldkjær

På den baggrund gennemfører Sky Radio i de næste uger en redaktionel forstærkning af nyhedstilbuddet i morgentimerne mellem kl. 6.00 og 10.00, hvor over tre mill. danskere er inde og lytte til radio hver dag.

Der vil i højere grad blive tale om en satsning på kvalitet frem for kvantitet i nyhederne, oplyses det videre fra Sky Radio.

Sky Radios nyhedsflow udvides med nyhedsudsendelser i morgentimerne til at indbefatte to nyhedsudsendelser med fuldt belyste historier både kl. hel og kl. halv. Desuden suppleres med såkaldte ”news flash”, korte opdateringer mellem musiknumrene, og ”breaking news”, så ofte som nyhedsstrømmen kræver det i de stressede og afgørende morgentimer.

Lytterne opfatter generelt nyhederne på både de kommercielle radiostationer og på DRs stationer relativ ens, hvilket bekræftes af andre analyser på området.

”DR synes at tilstræbe, at deres nyhedsudsendelser nærmer sig de kommercielle stationers nyheder i både indhold og form. Men vi har et udtalt ønske om ikke blot at være et distributionsalternativ til DR, men også et indholdsalternativ. Derfor skærper vi i endnu højere grad vores redaktionelle fokus. Lytterne ønsker, ifølge undersøgelserne, at Sky Radio opdyrker sin redaktionelle selvstændighed, og at vi udvælger og redigerer vore helt egne versioner af dagens vigtigste begivenheder,” slutter Program Director Lasse Roldkjær.





Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -