Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


VNU ene-ejer af Music Control og Aircheck
Mandag 28. juni 2004
Af Karsten Jensen
 
Et af de ledende informations- og medieselskaber på den globale scene, VNU, har overtaget den resterende part af sine to Europa-baserede radio airplay analyse firmaer Music Control og Aircheck. De sidste 4 år har VNU ejet 49 pct. af aktierne i Music Control og fungeret som såkaldt sleeping partner. Totalt havde Music Control og Aircheck en omsætning i 2003 på 6.5 millioner euro.
Music Control har base i Tyskland og Irland og opererer i det meste af Vesteuropa, hvor det indsamler information om radio airplay (populær musik spillet i radioen). Music Control's vigtigste kunder er pladeselskaber, musikindustrien og radiostationer.

Music Control vil fremover være en del af Nielsen Entertainment, som hører under VNU's Media Measurement & Information Group.

"Overtagelsen af disse to radio airplay analyse selskaber er med til at udvide Nielsen Entertainment's internationale rækkevidde." udtaler Michael P. Connors, bestyrrelsesformand og CEO i VNU's Media Measurement & Information Group. "Det er endnu et skridt i retning af at give vores kunder så bred en vifte af information som muligt til gavn for deres foretning."

I Danmark har pladeselskabernes organisation IFPI og Music Control en aftale, som giver pladeselskaberne i Ifpi mulighed for at se dagligt opdaterede information om hvilke sange som spilles i den danske radioæter.

Music Control udarbejder periodevis en lang række rapporter, bl.a. Danmarks Officielle Airplay Chart, som blandt andet kan ses her på radionyt.com.

I Danmark repræsenteres Music Control af M&I Service. Michael Heitmann
udtaler: "Med integreringen af Music Control ind i VNU / Nielsen Entertainment vil vi i løbet af den kommende tid se et bredere og større udbud af rapporter som musikindustrien kan få gavn af, ligesom vi kan forvente endnu større dybde i den information som er tilgængelig for brugerne af vores online-tjenester www.music-control.com og www.mc-radio.com."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -