Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Troels B. Jørgensen nyhedschef for nye medier og DRs Nyhedsbureau
Mandag 4. juli 2005
Af Karsten Jensen
 
Redaktionschef Troels Behrendt Jørgensen er pr. 1. august 2005 udnævnt til nyhedschef i DR Nyheder med ansvar for nyheder på nye medier og for ledelsen af et nyt redaktionelt initiativ: en kommende tværmediel nyhedsdesk for de helt korte, hurtige nyheds-opdateringer på alle medieplatforme fra radio og tv til nettet, tekst-tv, mobil og meget mere.
DRs Nyhedsbureau kommer til at se dagens lys, når DRs nyhedsorganisation forventes flyttet til DR Byen i midten af 2006.

Troels Behrendt Jørgensen kom til DR i 1997 som journalist på Radioavisen. Han er 33 år og uddannet journalist. I 1999 flyttede han til DRs dengang nyetablerede DR Nyheder Online-redaktion, hvor han siden 2002 har været redaktionschef. Her har han stået i spidsen for en markant, positiv udvikling af DR Nyheder Online i de seneste år, hvor nye aktiviteter og nye medieplatforme er blevet føjet til redaktionens opgaver. Han vil fortsat have ansvaret for disse aktiviteter, men føjer nu en ekstra dimension til jobbet.

"Med etableringen af en stilling som nyhedschef for nyheder til nye medieplatforme og for vores nye nyhedsdesk - sidestillet med Radioavisens og TV-avisens nyhedschefer, markerer vi den betydning, som de nye medier nu har i DRs samlede nyhedsleverancer til danskerne. DR har en markant position som nyhedsformidler på www.dr.dk/nyheder og tekst-tv, og den position vil vi gerne styrke yderligere," siger DRs nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen, der tilføjer:

"Både når det gælder de store nyhedsudsendelser og vores aktualitetsprogrammer, samt nyhederne på tekst-tv, nettet med mere, bliver vi hver dag målt på kvaliteten, troværdigheden, alsidigheden, originaliteten og dybden af disse programmer og tjenester. Men også den hurtige, korte og præcise nyhedsformidling skal have sit særlige DR-kvalitetsstempel og udvikles til stadig flere distributionsplatforme. Derfor samler vi nu kræfter og opmærksomhed omkring det i det kommende nyhedsbureau," siger hun.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -