Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Koncertbilletter til lytterne er et hit
Torsdag 3. juni 2004
Af Karsten Jensen
 
Er man en ivrig koncertgænger og ikke har sikret sig billetter til de store navne er det en god idé at tænde for sin radio denne uge, da det nu er muligt at vinde billetter til blandt andet Sir Paul McCartneys koncert, men også til koncert med Elton John. Frister de koncerter ikke, kan man tænde for Radio 2 og håbe på at vinde billetter og flyrejser til koncert med Ronan Keating og Lionel Richie.
Inden ugen er omme, har Radio 100FMs – særlige æggeur – ringet så mange gange, at stationen må sende 56 billetter ud af døren. På stationen har de nemlig et særligt æggeur, der ringer hver gang der er gået 100 minutter, og hver gang uret ringer vinder den 10. lytter, der ringer, to billetter.

På Guld FM-stationerne skal lytterne besvare en musikquiz for at komme til koncert med Sir Paul McCartney. Enten via radioen eller via dagbladene under De Bergske Blade, som har gjort særligt meget ud af konkurrencen. Programchef Mette Dam forklarer til radionyt.com, at McCartney-konkurrencen har været afviklet sådan, at den har kørt på alle Guld-kanalerne, men med en klar overvægt på de stationer ejet af De Bergske Blade, som har profileret konkurrencen i sine lokale morgentimer og i avisen.

På alle Guld FM-stationerne afholdes der også konkurrencer, der kan give vindere mulighed for at komme til koncert med Elton John i Aalborg senere i denne uge. Guld FM har ekslusiv-radio-rettigheder til denne konkurrence, som kører i eftermiddagstimerne. Mette Dam forklarer, at man har valgt at satse mere på Elton John fordi det ikke er første gang man har sendt lyttere til koncert med det tidligere Beatles-medlem.

”Fra vores musiktests ved vi med sikkerhed, at passionen omkring Elton John og hans musik er enorm i Guld FMs målgruppe, så det overrasker os ikke, at lytternes interesse i at være med i konkurrencen om koncertbilletterne er overvældende”, siger programchef Mette Dam.

”De lokale værter på de forskellige Guld FM-stationer er med til at markedsføre konkurrencen, mens de redaktionelle sider af begivenheden leveres af RadioNets medarbejdere. Så Elton Johns besøg bliver ikke blot en speciel oplevelse for de heldige vindere, men for alle, der lytter til Guld FM”, fortæller hun.”

ANR Hit FM sender lyttere til Nibe Festival, hvor man har oprettet det de kalder en M*A*S*H C*A*M*P til heldige vindere. Hver uge indtil festivalstart giver ANR muligheden for at vinde et survival-kit bestående af to festivalbilletter, et telt i ’MASH-Campen’ og en overlevelsesration.

På The Voice er man også klar med en stribe billetter. Ikke mindre end 400 stk. I Magstræde har de nemlig taget hul på sommeren med en stor koncertkonkurrence, hvor lytterne kan vinde sig til sommerens største koncerter.

På blot 40 dage udlodder stationen ikke mindre end 400 koncertbilletter i ’The Voice Sommer Superstars’. Tre gange dagligt afsløres timens ’Voice vinderhit’, som kan udløse billetter til eksempelvis Usher, 50 Cent, Lenny Kravitz, Zulu Rocks, Roskilde Festival, Midtfyns Festival, Danmarks Smukkeste Festival (Skanderborg Festival) m.fl.

The Voice er officiel radio for landets tre største festivaler og er den eneste kommercielle radiostation i Danmark, som udlodder billetter til Zulu Rocks i Parken med navne som Black Eyed Peas og Mary J. Blige.

Sky Radio udlodder i denne tid 8 billetter til Muskelsvindfondens koncertarrangement ’Åhh Abe’ Odense, Trekantsområdet, Århus eller København. Efter hvad radionyt.com erfarer har Sky Radio senere på året også konkurrencer, hvor man kan vinde billetter til Grøn Koncert. Dog har Sky Radio ikke eksklusivrettigheder på dette, som andre radiostationer har haft det de senere år.

I Middelfart er der snart Rock Under Broen og lyttere, der vil sikre sig en gratis billet kan blandt andet tune ind på Radio 3, hvor radioen udlodder to billetter plus ’Rock Under Broen, t-shirts, lighter og tattoo til vinderne.

Ovennævnte er blot et lille udpluk af de konkurrencer, der giver lyttere mulighed for at komme til koncert. Der vil utvivlsomt dukke mange andre konkurrencer op på landets radiostationer netop nu, hvor sommerturneerne og festivalerne er gået i gang…


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -