Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Længere mellem lytterne der aldrig tænder for DR Radio
Fredag 22. december 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DRs DAB-kanaler får stadig flere lyttere, men også P3 oplever fremgang - specielt i dagtimerne. Det skriver DR i en pressemeddelse. Påstanden om bedre lyttertal for DAB-kanalerne dokumenteres dog ikke. Det gør til gengæld det faktum, at der bliver færre og færre danskere, der ALDRIG lytter til DR Radio.
Det går stadigt bedre for DR med at leve op til sit vigtigste mål: at levere programmer for alle og enhver, skriver DR i en pressemeddelelse. Der bliver nemligt længere og længere mellem radiolyttere, som aldrig tænder for DR Radio.

Det fremgår af Gallups lyttertal for november. For et år var det 14 procent af radiolytterne, som gik uden om DR i løbet af en uge. I dag er dette tal faldet til 12 procent. Succesen skyldes blandt andet, at DRs DAB-kanaler får stadigt flere lyttere, men også at P3 oplever fremgang - hedder det videre.

Specielt P3’s dagsflade har klaret sig godt i november, og i gennemsnit havde P3-programmerne mellem klokken 6 og klokken 16 næsten 32.000 flere lyttere end i november 2005. Også lørdag og søndag formiddag tilbringer flere sammen med P3, hvor lytterne belønner både ’Mads & Monopolet’ og ’De Sorte Spejdere’ for indsatsen med flotte lyttertal.

"Hvis DR skal løfte sin demokratiske og kulturpolitiske opgave, er det vigtigt, at alle kender og bruger vores programmer. Det stiller store krav til DR. Vi skal på den ene side adskille os fra de kommercielle stationer, og på den anden side konkurrere med dem om lytternes tid og opmærksomhed. Når flere og flere vælger P3, skyldes det, at kanalen er mere varieret og har mere vovemod end de andre kanaler. P3 har de seneste år også gjort meget for at udvikle formiddagens programmer, og det er tydeligvis en indsats der bliver værdsat af lytterne,” siger DRs radiodirektør Leif Lønsmann.

Radionyt.com har i dag bedt Leif Lønsmann om dokumentation for, at der skulle være kommet flere DAB-lyttere, men har ikke fået svar. Endnu.




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -