Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 3 og OB indgår samarbejde
Torsdag 13. marts 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Odense Boldklub A/S indleder et samarbejde med Radio 3 Fyn, som betyder at 'OB On Air' sendes på Radio 3 Fyns frekvenser 98.9, 101.0. og 105.7 MHz hver mandag til torsdag kl. 18-19 samt søndag kl. 12-13. I 'OB On Air' vil lytterne kunne høre om OB's holdninger og meninger, nyheder fra OB, interviews med spillere, reaktioner efter den seneste kamp, optakt til den kommende kamp og andre OB-relaterede indslag - krydret med konkurrencer og musik.
Det nye program sendes fra Radio 3s lokaler og får den 24-årige Morten Wamsler som vært. Morten har pt. orlov fra sit journalist-studie og han har i de sidste mange år høstet erfaringer fra radiomediet hos Radio 3 Fyn.

Odense Boldklub A/S' direktør Kim Brink begrunder det nye tiltag således: "Jeg ser radiomediet som et væsentligt element i vores bestræbelser på at udvikle interessen for OB. Med et dagligt radioprogram styrker vi vores muligheder for at tale direkte til fodboldfolket og vi skaber mere fokus omkring OB og er dermed også i stand til at profilere klubben endnu kraftigere end det er tilfældet i dag"

I forlængelse af samarbejdet har Radio 3 Fyn sikret retten til at sende fra OB's kampe i SAS Ligaen.

Radio 3s direktør Steen Mogensen ser mange muligheder i samarbejdet og er glad på lytternes vegne.

"Med aftalen har vi sikret Radio 3 lytterne endnu et lokaltproduceret kvalitetsprodukt med intensiv dækning fra OB´s Superligakampe både fra hjemme- og udekampe, samt landspokalturneringen og europæiske opgør, hvor det er muligt. Samtidig får de fynske Radio 3 lyttere på det visuelle plan nu mulighed for et indgående kendskab til den mangfoldighed af aktiviteter der foregår omkring en af landets mest traditionsrige klubber. OB er langt fra "bare" fodbold. Det er en virksomhed med mange spændende og udafvente aktiviteter, som Radio 3 lytterne kan glæde sig til at følge med i"


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -