Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny sæson for Café Hack
Fredag 5. august 2005
Af Karsten Jensen
 
Når Cafe Hack med værten Søren Dahl på søndag tager hul på endnu en sæson, er det også en fortsættelse af en af de største programsucceser på DRs FM kanaler. Mere end 700.000 lyttere stiller trofast ind på det populære program hver søndag formiddag - især er det kvinderne, der tænder for café-radioen.
Siden Søren Dahl og Café Hack i januar 2004 flyttede til sendetiden søndag formiddag på P4, er det gået støt fremad med lyttertallene. Gennem foråret 2005 har lyttertallet ligget på over 700.000 lyttere - et tal som sjældent overgås.

Café Hacks tordnende succes skyldes især kvinderne, som udgør over halvdelen af lytterne. Om det kvindelige lyttertal siger radioværten, musikeren, forfatteren og entertaineren Søren Dahl beskedent og med et skævt smil:

’Det faktum at så mange lyttere, og her taler jeg især om de kvindelige lyttere, hver søndag er så søde at bruge et par timer på at lytte med på vores program er naturligvis en kilde til forundring hos en studievært, der nok aldrig kommer til at forstå dette mageløse og dragende køns luner for alvor’.

Konceptet for den ny sæson er stadig det samme: Søren Dahl inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning i Café Hack – og der sendes som sædvanlig fra den århusianske teatercafé af samme navn. Programmet byder på skæve historier, musik og sang, og hver gang er der inviteret en gæst, som fortæller om et emne eller en passion. Det er direkte, levende radio, hvor såvel cafégæster som lyttere spiller en rolle.

En nyhed er der dog, og det er at Café Hacks kendingsmelodi skiftes ud. Musikeren Lars H.U.G. arbejder i disse dage med at færdiggøre den nye kendingsmelodi, som lytterne vil stifte bekendtskab med i slutningen af august.

De første Café Hack-gæster i den nye sæson er komikerparret Finn & Jacob, som giver en smagsprøve på deres nye live show.

Man kan stadigvæk komme og 'se radio'. Café Hack - der ligger i centrum af Århus - er åben for publikum under optagelserne. Men der er stor rift om pladserne, og det er derfor nødvendigt at bestille bord på forhånd på telefon 86 12 44 64.

De kommende gæster i Café Hack er:
7. august: Finn & Jacob (optages den 4. august)
14. august: Jan Gintberg og Niels Olsen
21. august: Poul Krebs
4. september: Lis Sørensen

Cafe Hack sendes hver søndag kl. 10-12 på P4.

Foto: Søren Dahl, Tekniker-Brian og Tjener-Thomas.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -