Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Casper Christensen og Mads Vangsø måske sammen i radioen igen
Mandag 1. februar 2010
Af Karsten Jensen
 
Casper Christensen og Mads Vangsø var fra 1997 med til at skabe succesen ’Tæskeholdet’ på P3 og nu er de måske igen på vej til at producere radio igen.

”Der mangler en speciel type radio. Der er lidt for meget musik, lidt for mange reklameafbrydelser, et lidt for overfladisk niveau og lidt for lidt at grine af, som det er i dag. Vi kunne godt tænke os at forny genren – eller gå tilbage i tiden, kan man sige. Der er så mange gode kræfter, der kan meget mere, end de gør nu. Det vil vi gerne udnytte,” fortæller Casper Christensen til B.T. Mads Vangsø supplerer:

”Vi har en stor kærlighed for at fortælle historier på lyd, så vi har brugt de sidste måneder på at tale om, hvad vi kan gøre. Vi kan komme med en masse indhold. Og vi kan hjælpe andre, med at komme frem,” siger han til avisen.

Både Christensen og Vangsø taler i avisen om, at den musik der høres i radioen i dag ikke er særegen nok idet man altid kan høre radiostationernes musik via computeren eller mobile enheder.

I B.T. causeres der over eventuelt at oprette en ny station, der kan bære et talk-format, som Vangsø og Christensen nævner.

Hvis Radio 100FM genvinder FM6-koncessionen, får radioen flere brugbare frekvenser til overs, som kunne anvendes til en talk-radio hovedstadsområdet, oplyser MediaWatch:

"Hvis vi vinder skønhedskonkurrencen om FM6, er vi meget interesseret i at lancere en talkradio. Det er et format, hvor vi kunne udfordre DR fra en ny kant. Og jeg tror P1 kunne trænge til konkurrence. Danskerne er jo generelt meget velinformerede og elsker debat," siger Jim Receveur, direktør for Radio 100FM til portalen.

Mads Vangsø har tidligere lavet radio for Radio 100FM og The Voice foruden DR P3. Casper Christensen har udover at have haft P3 som arbejdsplads tidligere arbejdet for TV 2 Radio ligesom han sammen med Frank Hvam har lavet programindslag for ANR Hit FM og Radio Viborg.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -