Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiosucces bliver til teater
Tirsdag 14. december 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Ditte Hansen, Lisbeth Wulff og Heinrich Christensen har succes med radiosatiren 'I Hegnet'. Nu bliver der sat ansigt på de skæve personligheder fra programmets univers. Det Kongelige Teaters Eventministerium har inviteret trioen til at prøve kræfter med et live-publikum - og de lyttere, der ikke kan komme i teateret, får også del i oplevelsen. Det hele optages nemlig og sendes i radioen.
Programmet 'I Hegnet' debuterede på P2 i år og havde den svære opgave at afløse succesdrengene i 'Rytteriet', der nu er rykket over på DR2. Men 'I Hegnet' har efterhånden fundet sin egen tone:

”Jeg oplever, at folk snakker om os. "Guuud, jeg har hørt jeres program", siger folk eller fortæller vitser fra 'I Hegnet'. Der er sådan en undergrundsfornemmelse af det. Der er noget mund til mund blandt mange forskellige aldersgrupper, så det er superfedt,” siger Ditte Hansen iflg. en pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater.

'Helt i Hegnet' kan opleves 'helt live' på Skuespilhuset, Portscenen, søndag d. 19. december kl. 19.00 og kl 21.00, og her får man chancen for at komme i selskab med lykkelige ludere og selvfede kunstnere, der bliver sendt en tur i hegnet - sammen med bl.a. Bitten i Klitten, Emil C´s mor og Felix' far, pigen der synger mærkeligt, de kulturradikale og parret Leif og Alice.

Der loves et hylende morsomt, musikalsk og sexet lille show. Og derudover har Frederik Thaae, aka A Kid Hereafter, samlet et liveband, der vil spille først live til satireshowet og dernæst give en eksklusiv koncert med bl.a. Sys Bjerre som vokalist.

'Helt i Hegnet' vil blive udsendt på P2 søndag 26. december kl. 11.15 i en nedklippet version på cirka 15 min. Desuden på P1 torsdag den 30. december kl. 21.30 og lørdag den 1. januar kl. 21.30 - begge gange i sin fulde version på ca. 30 min

Inden jul kommer live programmet til at ligge på dr.dk/ihegnet i sin helhed.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -