Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Humleborg fortsat off air
Fredag 16. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fredensborg Lokalradio, Radio Humleborg er fortsat ikke i æteren, selv om der de seneste dage har været travlhed for at få løst et problem, der opstod, da det lokale brandvæsen satte nyt kommunikationsudstyr op det samme sted som Radio Humleborg har deres sendeanlæg. "Der kommer nok til at gå yderligere fjorten dage inden vi er klar igen", siger Kurt Kammersgaard fra Radio Humleborg.
Siden fredag i sidste uge, har Radio Humleborg været tavs. Det skyldes at Nordsjællands Brandvæsen har fået nyt kommunikationsudstyr og det konflikter med lokalradioens sendeudstyr og antennesystem. I løbet af ugen har Veksebo Vandtårn været belejret af flere teknikere og folk fra Telestyrelsen, på opgaven for at finde fejlen, og der er indgået aftale om levering af nyt antenne udstyr, men også selve radiosenderen har skabt vanskeligheder.

"Vi har fået god assistance af Borch Teknik fra Hillerød. De sætter en ny antenne op til os, og vi havde håbet på at de allerede kunne installere udstyret i den kommende uge. Desværre byder vejrudsigten både på sne, blæst og kulde, så vi må nok vente yderligere en til to uger før vi kan være i æteren igen", fortæller Kurt Kammersgaard.

Radiostationen havde ellers været i gang med at sende prøveudsendelser i dag fredag til formiddag, og var gået i gang med at sammensætte en sendeflade til weekenden, da det på et tidspunkt så ud til at lokalradioen kunne sende. Det ville dog kun have været med nedsat styrke på 50 Watt mod normalt 160 Watt, men løsningen var ikke holdbar i længden.

Radio Humleborgs udstyr overholder alle tekniske krav for at måtte sende, men det nye radiosystem hos brandvæsnet er meget følsom for udefra kommende signaler.

Der er bestilt et filter som skal sættes mellem radioens og brandvæsnets udstyr. Hos Radio Humleborg håber man, at man hermed kan løse problemet.

- - -

Foto: Forsiden: Veksebo vandtårn. Denne side: stationsleder for Radio Humleborg, Kurt Kammersgaard.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -