Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborg nedlægger 'Sand & Co.' - Henrik Sand får toppost i Aalborg
Onsdag 9. juni 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Et af de længstkørende morgenshows i dansk radio - 'Sand & Co.' på Radio Viborg nedlægges og sendes sidste gang den 25. juni. Ankervært Henrik Sand - og program-chef for Radio Viborg i de sidste knap 3 år - indtræder senere på måneden i et nyt job i Aalborg indenfor ANR koncernen i ledergruppen for RadioNet. Malene forlader helt radioen for i stedet at prøve kræfter med teaterbranchen.
Gennem mere end 10 år har midtjyderne haft Henrik Sand (billedet) som morgenvært på Radio Viborg. I starten solo, men fra 1998 lanceredes 'Sand & Bo' med Henrik Sand og Bo Linde. Det varede dog kun et års tid idet Malene Rind afløste Bo Linde i slutningen af 1999 - og navnet ændredes følgeligt fra 'Sand & Bo' til 'Sand & Co.'

Tredjemand i showet, Stakkels Jim, har været en del af Radio Viborgs morgenprogrammer siden 1994 - dengang dog under sit rigtige navn Jim Vorre. Karakteren 'Stakkels Jim' opstår først i forbindelse med at Malene kommer med i programmet.

Henrik Sands afsked med Radio Viborg betyder ikke et farvel til ANR koncernen, som Radio Viborg er en del af. Tværtimod kan man næsten sige, idet Henrik Sand’s omfattende radioviden fremover kommer alle de radioer, der aftager produkter fra RadioNet i Aalborg, til gode. Henrik Sand indtræder i ledergruppen i selskabet i løbet af den næste måneds tid.

"Efter at have stået meget tidligt op hver morgen i mange år, er det nok ved at være på tide, at der kommer noget yngre energi i morgenfladen på en Hitradio som Radio Viborg. At min erfaring så oven i købet kan bruges i RadioNet, er jeg naturligvis begejstret for og jeg ser frem til de nye udfordringer, selvom det naturligvis bliver underligt at sige ”farvel” og ikke ”på genhør” når showet sendes for sidste gang", siger Henrik Sand.

RadioNet leverer radioformater og radioviden til en række lokalradioer, der på denne måde kan klare sig i konkurrencen med store internationale spillere. I takt med, at kampen skærpes yderligere, accelereres kravene til radioernes kvalitet yderligere. Henrik Sand får dermed et betydeligt medansvar for denne udvikling:

"Vi er glade for, at få Henrik Sand med på holdet. Han har som programchef i Viborg formået at nå meget langt med begrænsede ressourcer. Radio Viborg er fortsat et fremragende brand, der har klaret sig flot i den voldsomme konkurrence. Det skyldes hans evner for at skabe en gedigen og nærværende radio med masser af interaktion med lytterne. Dette arbejde skal nu bredes ud til andre radioer i RadioNets kundekreds", udtaler adm. direktør Peter A. Petersen, RadioNet.

Henrik Sand bliver boende i Viborg, hvor han fortsat får en del med Radio Viborg at gøre. Nu ikke som aftager af RadioNet-produkterne, men som leverandør:

"Det er lidt vemodigt, at sige farvel til en radiokapacitet som Henrik Sand, men det er lykkeligt, at Henrik fortsat vil få sin gang i huset. Og vi er da også lidt stolte over, at han kommer til at beklæde en strategisk stilling i RadioNet", siger adm. direktør i Radio Viborg, Claus Broe, der sammen med Henrik Sand er ved at lægge brikkerne på plads til den nye organisation. Det er meget vigtigt at tænke nye og kreative tanker og strategier vedr. lokalradio i fremtiden. Uden et samarbejde som RadioNet og med de kapaciteter der placeres centralt her, ville fremtiden være svært overskuelig. Nu kan vi se fremad og glæde os til at høste af frugterne, som helt sikkert vil modnes inden længe.

Henrik Sand kommer til at indgå i en ledelsesgruppe med Mette Dam og Henrik Poulsen.

Samtidig har Malene – der som bekendt er ”Co” i det nuværende morgenshow – besluttet sig for at prøve kræfter med noget rigtigt stort indenfor teaterbranchen. Hun er blevet tilbudt en spændende rolle som Miss Lynch i Musicalen Grease, der spiller hele efteråret for stort set udsolgte huse. "Og naturligvis et tilbud som Malene skulle sige ja til", siger Adm. Direktør Claus Broe, Radio Viborg.

Sand og Co´s sidste morgenshow sendes fredag d. 25 juni, og der arbejdes nu med et helt nyt morgenshow i Radio Viborg. Det nye morgenshow får premiere lige efter sommerferien og kan høres første gang mandag d. 9 august.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -