Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny bog om radio- og tv-lovgivning
Mandag 18. oktober 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
At radio og tv-området i Danmark - fortsat - er et yderst gennemreguleret område bevises af en ny bog, der giver en samlet fremstilling af alle love og regler, der gælder for radio- og fjernsynsvirksomhed i Danmark. Det fylder ikke mindre end 400 tætskrevne sider at lave en systematisk gennemgang af den omfattende lovgivning på området: radio- og fjernsynsloven, de tilhørende bekendtgørelser, EU-direktivet "Fjernsyn uden grænser" - samt tilgrænsende retsområder.
Grundlaget for fremstillingen er navnlig forarbejderne til bestemmelserne i lovgivningen m.v. og kulturministerens besvarelser af spørgsmål fra Folketingets Kulturudvalg og spørgsmål i Folketinget. Til illustration af reglernes anvendelsesområde er der i vidt omfang benyttet praktiske eksempler og afgørelser fra de forskellige nævn m.v. på området.

Bogen indeholder i oversigtsform en historisk gennemgang af indholdet af de mange lovændringer gennem årene og et komplet register over såvel gældende regler som historiske love.

Bogen henvender sig i første række til studerende ved de højere læreransalter, der beskæftiger sig med radio og tv, men er også et særdeles nyttigt redskab for enhver, der professionelt beskæftiger sig med området - så som journalister, interesseorganisationer, offentlige myndigheder, reklame- og mediebureauer samt ikke mindst radio- og tv-aktørerne selv.

Bogen er den første samlede fremstilling af de regler, der gælder for radio- og fjernsynsvirksomhed i Danmark og forfattet af kontorchef Lars M. Banke, fuldmægtig Maiken Michelsen og fuldmægtig Pernille Rahbek - alle tre fra Kulturministeriets radio- og tv-kontor. Bogen koster 496 kr. + moms og er udgivet på Forlaget Thomson.

Bogen kan bestilles her: http://www.thomson.dk/pls/pdb/katpage.show_title?p_varebestilling_id=&p_vare_id=17915&p_kampid=14


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -