Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio ABC tilbyder TelefonJokes
Mandag 24. marts 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det startede for over ti år siden i Randers - på Radio ABC. Siden 1992 har man aldrig helt kunnet vide sig sikker, når man tog telefonen i Østjylland. Radio ABC var nemlig begyndt at lave 'telefonfis' med folk. Fra mandag den 14. april er der igen 'TelefonJokes' på Radio ABC, og som noget nyt tilbyder ABC nu også andre radiostationer at være med på spøgen.
For ti år siden var det Lars Hedegaard, Palle Bo og Kent Hansen, der tog fusen på alle, når de ringede op til folk – foranlediget af deres venner, familie og arbejdskollegaer.

Senere startede Jørn & Kim - Radio ABC’s nuværende morgenværter - også med at lave telefonjokes, men man besluttede efter et stykke tid at lægge produktionen ud af huset - til Serious Radio Business (= Palle Bo), der nu er stoppet med at tilbyde syndikerede TelefonJokes til de danske lokalradioer.

I stedet vil Radio ABC - fra mandag den 14. april - hver morgen sende egenproducerede telefonjokes. Siden 2001 har ABC haft tilknyttet den lokale stand-up komiker Anders Bonde til morgenradioen, hvilket har udviklet sig til mange sjove ting, f.eks. en julekalender sidste år. Det bliver nu Anders, som endnu en gang vil gøre det usikkert at løfte røret i hele Danmark.

Allerede nu kan man melde sine venner og bekendte til at blive taget gas på, på Radio ABCs hjemmeside – www.radioabc.dk, og der er på de første 3 dage kommet over 30 tilmeldinger.

Radio ABCs direktør Ole Søndergaard udtaler, at man vil tilbyde ABC telefonjokes til andre radiostationer, som skulle have lyst til at være med til at lave sjov med deres lyttere.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -