Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio ABC køber op og sælger ud
Mandag 9. juli 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio ABC gruppen har købt de sidste anparter i Radio Mojn ApS af Sødergreen Holding ApS, hvilket betyder at Radio ABC fremover er eneejer af radiostationen i det sønderjyske. Samtidigt har Radio ABC solgt sine anparter i Politikens Lokalradioer ApS til Politikens Lokalaviser A/S, således at Politikens Lokalaviser fremover er eneejer af Yes2Day i Hillerød/Roskilde.
Radio ABC's overtagelse af de sidste anparter i Radio Mojn, betyder et farvel til direkte radiodrift fra en af den danske lokalradioverdens pionerer, Steen Sødergreen, der dog fortsat vil være leverandør af udstyr til branchen gennem sit selskab M-Pro. Steen Sødergreen har det sidste års tid ikke været direkte indvolveret i driften af Radio Mojn, da han har fokuseret kræfterne på www.easyshopping.dk - en kraftigt voksende internetbutik og bl.a. en af landets største fladskærmsleverandører via nettet. Easyshopping har i øvrigt netop åbnet en fysisk butik i Rødekro, så kunderne kan komme forbi og hente varerne selv samt se dem på stedet.

Den anden handel betyder, at Radio ABC trækker sig ud af det stærkt underskudsgivende Politikens Lokalradioer ApS, der står for radiostationen Yes2Day, der høres i en stor område i Københavns omegn - med udgangspunkt i Hillerød og Roskilde. Sidste år var der et underskud på mere end 5 mio. kr. Radio ABC har hidtil ejet 30 pct. af anpartskapitalen i Politikens Lokalradio ApS

Radio ABC fortsætter dog som programleverandør til Yes2Day.

Radio ABC gruppen består dermed af flg. syv radiostationer: Radio ABC, Radio Alfa og Solo FM - alle tre i Kronjylland/Djursland, Radio Skive og Radio Alfa Skive i Skive/Salling - samt Mix FM og Radio Mojn i Sønderjylland.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -