Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Hjertestop for åben mikrofon i P1-program
Torsdag 11. august 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Professor og nationaløkonom Gunnar Thorlund Jepsen kollapsede i går i det direkte P1-program 'Formiddag med Friis". Iflg. Ekstra Bladet blev den 72-årige mands vejrtrækning 45 minutter inde i programmet pludselig stønnende, og kort efter måtte han akut-indlægges på intensivafdelingen på Århus Sygehus med hjertestop. I hjerteambulancen blev Thorlund Jepsen genoplivet, og senere på dagen blev hans tilstand betegnet som stabil.
"Det var frygteligt. Jeg kunne jo høre i radioen, at Gunnar stønnede og fik det meget dårligt", fortæller Lis Thorlund Jepsen, gift med Gunnar Thorlund Jepsen, til Ekstra Bladet. " Heldigvis reagerede radiofolkene hurtigt".

'Formiddag med Poul Friis' produceres på Bornholm, hvor Poul Friis sad i studiet mens Thorlund Jepsen sad i et radiostudie i Århus.

"Det var meget dramatisk og meget ubehageligt", fortæller Poul Friis. "Pludselig hørte jeg, at Thorlund Jepsen begyndte at hyperventilere. Derpå sagde han: 'Jeg får det dårligt. Jeg må lukke ned nu.' Min producer kontaktede straks DR i Århus, hvor Thorlund Jepsen sad i et selvbetjeningsstudie, et såkaldt 'selvkør-studie', og blev interviewet. Her havde man dog allerede opdaget, at noget var rivende galt og havde ringet efter en ambulance. Det var forfærdelig ubehageligt. Jeg sad jo selv mange hundrede kilometer fra den syge mand i mit program", siger Poul Friis til Ekstra Bladet

Iflg. avisen lider Gunnar Thorlund Jepsen af blærekræft og har været i kemoterapi i fem måneder, men havde det fint inden han gik i radiostudiet i Århus onsdag morgen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -