Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Morgenandagten splitter kristelige
Tirsdag 5. april 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mens KLF, Kirke og Medier, er "gået med" til beslutningen om at Morgenandagten flyttes fra FM til DAB - samtidigt med at P2 flyttes fra FM til DAB - så nægter Katolsk Medie Forum fortsat at gå på kompromis i sagen.
Fastholdelsen af Morgenandagten fra Københavns Domkirke på P2 - i stedet for en flytning til P1 - skaber splid mellem kristelige medieforeninger, skriver Kristeligt Dagblad i dag.

Selv om KLF, Kirke og Medier har været erklæret modstander af, at Morgenandagten flyttes fra FM til DAB - og sågar har stået bag en underskriftindsamling for at bibeholde Morgenandagten på FM-båndet, så har organisationen nu "strakt våben".

"Jeg måtte jo se i øjnene, at det ikke kunne blive anderledes. Hvis det kun havde været DAB, ville jeg virkelig sige, at det var en degradering. Men idet DR kom med tanken om at lægge Morgenandagten på DR2's lydside og samtidig også arbejde med billedsiden, var sagen lige pludselig noget anderledes," siger Lars-Peter Melchiorsen fra KLF, Kirke og Medier til Kristeligt Dagblad.

Hvad Kristeligt Dagblad ikke skriver er, at DR dog hele tiden har udsendt P2 - og dermed også Morgenandagten - på DR2's lydside.

Fra Katolsk Medie Forum møder flytningen af Morgenandagten fra FM til DAB fortsat modstand. Næstformand Niels M. Uldall skriver i et debatindlæg i Kristeligt Dagblad i dag:

"Katolsk Medie Forum kan ikke gå på kompromis i en sag, hvor mange tusinde lyttere bliver frataget en særtjeneste på deres analoge kanal. Vi står fast, også i frygt for, at dette er begyndelsen til en æra med indgreb over for andre kristne programmer."




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -