Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Mads & Monopolet' holder sommerferie
Onsdag 2. juni 2004
Af Karsten Jensen
 
Mens det populære program 'Mads & Monopolet' går på velfortjent sommerferie, kan lytterne sommeren over lægge ører til et nyt program på P3, hvor kendte danskere erklærer deres værdier, erfaringer og holdninger - til livet og kærligheden.
Med et stærkt kvindeligt firkløver ved mikrofonen bestående af Camilla Ottesen, Signe Muusman Gerdes, Pia Røn og Mikala Dirckinck-Holmfeld, vil lytterne hver lørdag formiddag på P3, sommeren over, blive klogere på en række kendte danskeres holdninger til tilværelsen. ’De 11 bud’, som programmet kommer til at hedde, byder på elleve kendte danskeres bud på tilværelsen gennem lige så mange udsendelser.

På lørdag 5. juni kl. 9.03 får ’De 11 bud’ premiere med SF’eren, lægen og samfundsdebatøren, Kamal H. Qureshi, som gæst. Vært Signe Muusmann vil via små udfordrende lege, sjove overraskelser og skæve interviews teste Qureshis reaktionsmønstre, erfaringer, holdninger og værdier.

Camilla Ottesen, der for tiden er TV-vært på DRs handyman-program ’SOS’ er bl.a. kendt som vært ved Europæisk Junior MGP og har desuden været vært i Go’ Morgen P3. Nu vender hun for en kort bemærkning tilbage til radioen og P3, som vært på fem af de 11 udsendelser. Signe Muusmann Gerdes, der til daglig af vært på børneprogrammet ’Junior’, står for 3 af udsendelserne, Mikala Dirckinck-Holmfeld fra formiddags-programmet ’Mig & Morten Resen’ på P3, står for to af udsendelserne, mens Pia Røn fra Kronsj! tager sig af en enkelt udsendelse.

Foto: Pia Røn, Signe Muusmann og Camilla Ottesen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -