Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Troels Barreth fra Viborg Hit FM til Radio 3
Torsdag 1. september 2005
Af Karsten Jensen
 
Med virkning fra den 1. oktober tiltræder Troels Barreth (27) en stilling som morgenvært på Radio 3 i Odense. Troels Barreths tiltræden på fynske Radio 3 skal være med til at give lyttertallene et løft.
”Vores share i Odense og omegnskommunerne er ikke tilfredsstillende, hverken for os som radio eller for Fyens Stiftstidende som mediehus. Og jeg er overbevist om, at Troels bliver en vigtig brik på det nye Radio 3 hold, som skal være med til at opfylde målsætningen om, at erobre større markedsandele i den fynske hovedstad”, siger direktør Steen Mogensen.

Tidligere på måneden tilknyttede Radio 3, Allan Tang som programkonsulent, til at løse en række opgaver, som indtil nu er blevet varetaget af Radio 3´s programchef gennem mange år John G Petersen, der har valgt et karriereskift.

”Vi har de sidste 14 dage målrettet kigget på hvordan vi mener at programfladen kan styrkes. Og vi er glade for, at det er lykkedes os at tiltrække en af branchen helt store kapaciteter”, tilføjer Steen Mogensen.

Troels er i øjeblikket morgenvært på Radio Viborg Hit FM, men ser frem til at prøve noget nyt.

”Jeg har haft utroligt mange gode oplevelser med radioen i Viborg, men jeg kan mærke, at det er på tide at komme videre ud i den store radioverden. Jeg har brugt de seneste dage til moden overvejelse og nu hvor de sidste detaljer er faldet på plads er jeg rigtigt spændt på at flette antenner med de fynske lyttere. Jeg ser også frem til mødet med de mange mennesker i mediehuset på Banegårdspladsen. Mit indtryk af huset er meget positivt og jeg er sikker på, at de nye udfordringer skal blive spændende for begge parter”, siger Troels Barreth.

Troels Barreth har været tilknyttet Radio Viborg i seks år, først som eftermiddagsvært og det sidste års tid som morgenvært. Han begyndte sin radiokarriere på Radio Silkeborg..

"Vi er kede af Troels Barreths exit på Radio Viborg. Troels er en god radiomand med stort potentiale og han bliver helt sikkert en gevinst for Radio 3. Efter flere år på Radio Viborg er det kun naturligt, at han har behov for nye udfordringer og vi ønsker Troels al mulig held og lykke på Fyn", siger RadioNets gruppe programchef, Kent Kordt til radionyt.com.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -