Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR er i dag vært for DAB-dag
Onsdag 31. august 2005
Af Karsten Jensen
 
For digitalradioens vedkommende lyder i dag startskuddet for resten af 2005. DR er nemlig vært ved en såkaldt DAB-dag, der finder sted i Radiohuset på Rosenørns Álle. DAB-dagen er kun åben for særligt interesserede, det være sig radio- tv-forhandlere, broadcastbranchen, pressen m.m. Dagen i dag byder på mange interessante emner og på en overraskelse, oplyser DRs DAB markedsføringschef, Katja Marcuslund, til radionyt.com.
Dørene til DAB-dagen åbnes kl. 12 og hele arrangementet, som er gratis, slutter kl. 17 og hvilken overraskelse, der i dag bliver tale om, vil Katja Marcuslund endnu ikke ud med. ”DAB-dagen i dag markerer startskuddet for resten af 2005, hvor næste del af vores markedsføring går i gang”, oplyser Marcuslund til radionyt.com.

Detailhandlen får fra i dag også mulighed for at hente yderligere informationer om DAB ligesom der er lavet markedsføringsmateriale de kan benytte.

Fra kl. 12-14 er der en åben udstilling, hvor man kan stifte bekendtskab med 15 udstillere. Blandt udstillerne vil være nogle DAB-producenterne, heriblandt den største af dem alle, nemlig Pure. Af andre producenter findes også danske B&O og tyske Blaupunkt.

Det er ikke blot producenterne, der udstiller. Også små og store DAB-importører og distributører kommer og viser, hvad der er tilgængeligt på markedet.

Naturligvis kommer også de tre danske DAB-broadcastere – DR, Radio 100FM og Sky Radio.

De tre broadcastere deltager i et symposium, der begynder kl. 14. Her vil Jesper Sehested Lund, bestyrelsesformand i Talpa Radio Danmark, Radio 100FM, Kasper Krüger, viceadministrerende direktør, Sky Radio, og DRs udviklingschef Ole Mølgaard tale om DAB, som alle også tager imod spørgsmål.

I symposiet fra kl. 14 vil Broadcast Service Danmark A/S sammen med DRs underdirektør i Teknologisk Stab, Paul Samsøe også fortælle om fremtidens DAB.

Producenten Pure Digital har sendt tre personer til at komme og informere om DAB og dets modtagere. Blandt andet vil Pure-folkene oplyse om fremtidens features i DAB-modtagerne.

Slutteligt vil medieforsker ved Århus Universitet, Per Jauert, komme og fortælle om radioens udvikling fra kortbølger til DAB og sætte udviklingen i perspektiv.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -