Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Danmarks første ”live” radiobryllup
Mandag 10. maj 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
For alle danskere er den 14. maj blevet den store bryllupsdato. Det gælder også Morgenhyrderne, Lars Hjortshøj, Lasse Rimmer og Andrea Elisabeth Rudolph, på Radio 100FM. De holder nemlig deres helt eget bryllup live i radioen om morgenen den 14. maj. Brudeparret hedder dog ikke Mary og Frederik, men Sanne og Per.
Brudeparret bliver viet på Radio 100FMs balkon, der vender ud mod Rådhuspladsen i København, og begivenheden transmitteres direkte til Radio 100FMs lyttere. Til at forestå vielsen har Morgenhyrderne og brudeparret allieret sig med Klaus Bondam, der stiller op som giftefoged i sin egenskab af medlem af Københavns Borgerrepræsentation. Vielsen foregår mellem klokken 8.00 og 9.00.

Susanne Madsen og Per Frandsen, der er fra Tuse Næs ved Holbæk, kan på alle måder kalde sig Danmarks første radiobrudepar. Sanne friede nemlig til Per på Radio 100FM - med Morgenhyrdernes hjælp - på skuddagen den 24. februar, hvor kvinder må fri til mænd. Nu nærmer den store dag sig så endelig, og brudeparret er i fuld gang med forberedelserne.

”Vi er ekstremt spændte på dagen. Det er en fantastisk mulighed at få en hel bryllupsdag arrangeret af Radio 100FM. Ved at blive gift netop den 14. maj er der ikke stor risiko for at glemme bryllupsdagen fremover. Og så er det sjovt at være de første i Danmark - ja, måske i verden - der bliver viet i en direkte radioudsendelse. Fra nogle sider vil der nok være lidt mere fokus på dagens andet brudepar, men jeg er sikker på, at vi får det bedste bryllup, vi overhovedet kan forestille os,” siger Sanne.

Radio 100FM har sørget for, at Sanne og Per får en uforglemmelig dag. Efter vielsen er der reception for brudeparret og deres gæster i radiostudiet med bryllupskage og livemusik fra en dansk stjerne. Hvem det er, skal være en overraskelse for brudeparret. Efter receptionen er det tid til en dag i København, der inkluderer frokost til alle bryllupsgæster. Dagen slutter i Københavns Lufthavn, hvor Sanne og Per flyver til Paris på bryllupsrejse; en bryllupsgave fra Radio 100FM.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -