Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radio er en udfordring
Onsdag 8. august 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Anders Kronborg har som økonomidirektør i TV 2 Danmark været med til - sammen med den netop fratrådte adm. direktør Per Mikael Jensen - at søsætte en række projekter, bl.a. TV 2 Radio. Kronborg er nu konstitueret som topchef for TV 2 koncernen. Han gør i dag i dagbladet Børsen status over de forskellige nye projekter, og fremhæver her TV 2 Radio som "en udfordring". Hvis man ikke kan "se lyset" i slutningen af 2009, så har TV 2 "et stort problem".
TV 2 Radio har en målsætning om at nå en share på 15 pct. af al radiolytning i målgruppen de 21-50 årige inden årets udgang. Nu ligger lytterandelen dog kun på 4.8 pct.

"Det bliver svært at nå de 15 pct., men vi har endnu ikke besluttet, hvad vi er tilfredse med. Det vigtigste er, at det er en stigende tendens", siger Anders Kronborg til Børsen.

Han lægger vægt på, at økonomien ikke er noget problem og nævner at reklameomsætningen på TV 2's hovedkanal er 1.8 mia. kr., mens man kun regner med at TV 2 Radio skal give 40 mio. kr. i reklameomsætning.

Anders Kronborg siger, at reklameindtægterne fra TV 2 Radio indtil nu egentlig har været ok. "Men det er klart, at der er grænser for annoncørernes tålmodighed", hedder det fra Anders Kronborg.

Han peger dog på et andet muligt problem for TV 2 Radio: "Vi har statsstøtte-sager kørende på hele virksomheden. Hvis vi som statsvirksomhed kører en radio med stort underskud i lang tid, kommer der nye sager". Anders Kronborg vurderer, at "hvis vi ikke kan se lyset, når vi nærmer os slutningen af 2009, så har vi et stort problem".

Anders Kronborg oplyser videre, at der først kommer en markedsføringskampagne for TV 2 Radio i næste måned: "Nu giver vi lige den nye morgenflade måneden ud til at komme op at køre. Det er andet skud i bøssen, så produktet skal være ordentligt. Jo flere gange folk bliver skuffet, jo vanskeligere er det at få dem til at lytte til vores radio", slutter Anders Kronborg overfor dagbladet Børsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -