Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR risikerer at går op i limningen
Torsdag 4. november 2004
Af Karsten Jensen
 
Hvis DR i et op til et halvt år står uden topchef kan det betyde, at DR går op i limningen. Det siger Søren Barlebo Rasmussen, leder af Institut for Ledelse, Poliktik og Filosofi på Handelshøjskolen i København til Politiken.
”I princippet kan en organisation kun klare sig to timer uden en topchef. Så det er grotesk, at der kan gå op mod et halvt år for DR”, siger Søren Barlebo Rasmussen og peger på at DR har brug for en ny leder der hurtigt kan skabe ro.

Steen Hildebrandt, professor i ledelse på Handelshøjskolen i Århus, er enig med Søren Barlebo Rasmussen og forklarer til avisen:

”Et halvt år er længe uden topchef. Organisationen sætter næppe nye tiltag og initiativer i gang, så længe medarbejderne ikke ved, hvem der skal lede butikken”.

DRs bestyrelse holdt tirsdag bestyrelsesmøde. På mødet besluttede bestyrelsen at tage kontakt til rekrutteringsbureauet Amrop Hever, som blandt andet skal hjælpe til med at udarbejde et stillingsopslag samt en faglig og personlig profil for en ny generaldirektør. Samtidig skal firmaet også lave en målrettet, systematisk analyse og gennemgå markedet for kandidater. Bestyrelsen har nedsat et rekrutteringsudvalg. Bestyrelsen vil efter indstilling fra udvalget ansætte den nye generaldirektør. DRs bestyrelse håber, det kan ske inden påske 2005.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -