Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radio fik ikke fortrinsret i Roskilde
Mandag 8. september 2003
Af Eric Larsen
 
Det centrale Radio- og TV-Nævn har nu afgjort sagen fra Roskilde, hvor Radio 2 havde klaget over, hvad man mente var positiv særbehandling af Sky Radio, da det lokale nævn udstedte nye sendetilladelser i foråret. Det blev til en blank afvisning af sagen fra det centrale nævns side.
Radio 2 var blot én af flere aktører, der havde ønsket at få tildelt sendetilladelse i Roskilde-nævnet, men nævnet endte med at forlænge sendetilladelsen til Foreningen Upstairs, som i lang tid har været i tæt samarbejde med Sky Radio-familien (jf. radionyt.com 11. april 2003).

Radio 2's advokat fremsatte siden beskyldninger i pressen om, at det lokale nævn havde begået procedurefejl og lagt ulovlige kriterier til grund for uddelingen af en fornyet sendetilladelse til Upstairs/Sky (radionyt.com 16. juli 2003), bl.a. havde det lokale nævn lagt vægt på at stationen havde investeret i nye lokaler.

Men det centrale Nævn var ikke enig i den udlægning af de kriterier, et lokalt nævn har lov at opstille. - Der gives ikke klager medhold, idet Radio- og Tv-Nævnet ikke finder anledning til at anfægte det af det lokale nævn udøvede skøn i relation til forpligtelsen til at søge at sikre det lokale område en samlet programvirksomhed af alsidig karakter, skriver H. H. Brydensholt, næstformand i Det centrale Radio- og TV-Nævn.

De vragede ansøgere må nu i stedet sætte deres lid til en anden klagesag, der går på at Upstairs/Sky Roskilde ikke overholder den programplan med 6-9 timers daglige lokaljournalistiske programmer, der lå til grund for forlængelsen af deres sendetilladelse


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -