Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Coaching på P1
Onsdag 2. januar 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR P1 sætter coaching-fænomenet i perspektiv, når vært Lene Juul og coach Sofia Manning byder velkommen til et ugentligt coaching-program fra og med på mandag.
Begrebet 'coaching' har vundet indpas blandt både medarbejdere og virksomhedsledere over hele verden - ikke mindst herhjemme.

Men hvad kan man bruge coaching til? Er det så fantastisk, som de amerikanske lærermestre postulerer? Og hvordan foregår en coaching-session egentlig? Lytterne får mulighed for at blive klogere på fænomenet - og danne sig deres egen mening, når vært Lene Juul og coach Sofia Manning fra på mandag byder velkommen til 'Coaching på P1' - et fast ugentligt coaching-program.

Programmet tager hver uge et tema op, som perspektiveres og diskuteres. Programmet kan eksempelvis handle om lønforhandling, virksomheders brug af coaching og rastløshed på jobbet. Men også skilsmisser, familiefusioner og andre temaer fra privatlivet kommer op til diskussion. Desuden tager programmet de nyeste trends inden for coaching op, fortæller om de bøger, der bliver udgivet om emnet og bringer interviews med både fortalere og skeptikere.

I første program, som sendes på mandag den 7. januar, medvirker den amerikanske guru inden for coaching Timothy Gallwey. Desuden fortæller professor Steen Hildebrandt fra Handelshøjskolen i Århus om potentialerne i coaching set fra erhvervslivets synspunkt.

Coach, kursusleder og forfatter Sofia Manning er programmets radiocoach. I hvert program coacher hun mennesker, der ønsker at udvikle sig personligt inden for både arbejdsliv og privatliv. Radio-coachingen kan for eksempel handle om at blive bedre til at sige nej, stoppe rygningen, blive accepteret af svigermor eller lære at omstille sig til nye arbejdsopgaver. I første program giver Sofia lytterne en indføring i coaching og coacher en kvinde, der gerne vil være bedre til at kommunikere med sin mand.

Første program af 'Coaching på P1' sendes mandag den 7. januar kl. 15.15.


Foto: Lytterne får mulighed for at blive klogere på fænomenet coaching, når vært Lene Juul og coach Sofia Manning byder velkommen til 'Coaching på P1'. Fotograf: Agnete Schlichtkrull


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -