Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny version af 'Pladeparade' på P3
Fredag 10. august 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lytterne er selv med til at bestemme morgendagens hits, når musikkyndige værter præsenterer en ny radioudgave af 'Pladeparade' fra og med på mandag. Den nye 'Pladeparade' sendes mandag-torsdag kl. 11.30 - 14.00 med Felix Smith, Tony Scott (billedet) og Christina Høier, der deles om værtrollen.
Nogle af Danmarks ældre tv-seere husker måske en piberygende Otto Leisner tone frem på skærmen i 1957, hvor han som noget helt nyt spillede grammofonplader for åben skærm i programmet 'Pladeparade' - det første musikprogram i dansk tv. Nu har P3 støvet det gamle program af. 'Pladeparade' handler stadig om at præsentere tidens hotteste hits for danskerne, men i P3's udgave bliver lytterne taget med på råd, når morgendagens hit skal findes.

Modige lyttere kan blandt andet sætte deres egen smag på spil ved at sende deres bud på en top tre hitliste ind til programmet. Herefter vil deres musiksmag blive hyldet eller sablet af deres medlyttere, der afgør om hitlisten skal spilles eller ej. I ’kickstarter’-afstemningen afgør lytterne, hvilket musiknummer programmet skal starte op med den efterfølgende dag. Og så kan lytterne hver dag vælge deres eget bud på det perfekte soundtrack til dagen.

'Pladeparade' byder på både nye og gamle hits inden for velkendte genrer som rock, pop, hiphop og RnB, men også nyere musikgenrer som f.eks. emocore og newrave vil finde vej ud i æteren i ny og næ. 'Pladeparade' kan nemlig godt finde på at udfordre sine lyttere lidt, oplyser DR. I hvert program præsenterer værten et ’uhørt’ nummer, der ikke har været spillet på P3 før, men fortjener lytternes opmærksomhed.

Tre P3-medarbejdere skiftes til at være vært på programmet.

Felix Smith har ud over sin baggrund inden for ungdoms-tv og formiddagsradio også lavet musikjournalistik i programmerne 'Stereo' og 'P3 session'.

Tony Scott har lavet musiknyheder, interviewet et væld af musikere og er en erfaren DJ og vært på både tv og radio. Desuden sidder han i P3's playlisteudvalg.

Christina Høier har tidligere lavet 'Verdens bedste formiddag' sammen med Felix Smith og styret mikrofonen i sit eget søndagstalkshow 'Christinas'. Desuden har hun lavet et væld af musikprogrammer og sidder ligesom Tony Scott i P3's playlisteudvalg.

’Pladeparade’ sendes mandag-torsdag kl. 11.30 - 14.00. Programmet sendes første gang mandag 13. august.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -