Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny DR chef: DR løber for meget efter TV 2
Mandag 5. marts 2007
Af Knud Hyllested
 
DR’s nye nyhedschef, Ulrik Haagerup, synes at DR løber for meget efter TV 2. Der er for meget kopitænkning. DR mangler selvtillid.
Med den talentmasse og de penge, der trods besparelser er til rådighed i DR, så er der ikke noget sted, hvor der er mulighed for at lave så fremragende journalistik som i DR, siger den nyudnævnte nyhedschef Ulrik Haagerup til Politiken.

Ulrik Haagerup mener bl.a., at DR skal være mere bevidst om, hvad de enkelte medier kan og bruge de fortælleformer, som egner sig til de enkelte medier og så sørge for hele tiden at udvikle det - og så skal DR være stærk på fagligheden og være et sted med et hold, som vil fortælle historier, der er båret af en ambition om at ville fortælle den bedst mulige version af historierne.

”DR skal gerne blive stedet, man tyer til når man vil have proportioner i tingene, og når man gerne vil have ryddet op i al den forurening af informationer og underholdning, der er,” understreger Ulrik Haagerup over for Politiken.

Ulrik Haagerup mener også, at DR løber for meget efter TV 2. ”Der er for meget kopitænkning, og der mangler selvtillid. DR skal turde gå efter de historier, man synes er de rigtige, og som ikke nødvendigvis giver de højeste lytter- og seertal” - og så skal der være plads til den dybdeborende journalistik. ”Den kan DR leve af. Det kan man ikke bare ved at holde mikrofonen,” fastslår DR’s nyudnævnte nyhedschef.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -