Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Revisorkritik af Radio Herkules samarbejde
Tirsdag 21. maj 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Kritikken mod AOF daghøjskolen Mødestedet i Kolding vil tilsyneladende ingen ende tage. Den tidligere revisor følte sig ført bag lyset af skolens ledelse, oplyser JydskeVestkysten. I en 11 sider lang, sønderlemmende kritik af forholdene omtales bl.a. at Radio Herkules angiveligt har fået betaling to gange for samme ydelse.
Daghøjskolens tidligere revisor afbrød samarbejdet pga. forholdene på Daghøjskolen i september 2000, men allerede i forbindelse med årsregnskabet for 1999 blev bestyrelsen og ledelsen for højskolen gjort opmærksom på, at regnskabsrapporteringen var yderst mangelfuld.

Og den var meget alvorlig i midten af 2000. Den mørkerøde alarmlampe blinker, da revisoren opfordrer ledelsen til at søge juridisk bistand, fordi skolen ikke - sådan som repræsentantskabet fik at vide den 15. maj - havde udsigt til et overskud på 908.000 kroner i 2000 – men i stedet et underskud på 80.000 kroner, og at en manglende likviditet på en million kroner var i vente. Og når en ledelse og en bestyrelse ved det, bliver man gjort personligt ansvarlig, hvis virksomhedens gæld vokser.

Bilag og dokumentation er en alvorlig mangelvare, konstaterer revisoren videre iflg. JydskeVestkysten, og revisoren kalder en aftale mellem daghøjskolen og Radio Herkules alt for bred og ukonkret.

Og så konstaterer revisoren i sin rapport, at daghøjskolen både køber undervisning af Radio Herkules, der har til huse i kælderen på Saxovej, for 225 kroner i timen, og at ”radioens daglige leder i samme forbindelse i perioder har været ansat hos daghøjskolen”.

Med andre ord mener revisoren, at radioen har fået dobbeltbetaling.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -