Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


UK: Capital nr. 1 i London
Mandag 16. maj 2011
Af Poul Foged
 
Capital FM er nr. 1 både i share og i lyttertal i seneste RAJAR måling. Det er første gang siden 2005. Det kan virke overraskende set i lyset af, at Capital FM nu er blevet et landsdækkende brand. Capital FM sendes imidlertid i to udgaver, en speciel London udgave og så en netværksudgave med lokale inserts og lokale morgenshows.
Capital FM har nu 2.18 mio. lyttere ugentlig og en share på hele 6.1 pct. i målingen, der dækker for de 3 første måneder af 2011. Capital FM var i sidste måling nede på 5. pladsen.
Da Capital FM sidste vandt 'the double' var det under ejerskab af GCap i 2005. Capital FM ejes nu af Global Radio, der også ejer det andet store netværk, Heart.

Det mest aflyttede morgenprogram er også Capitals morgenprogram med Johnny Vaughan og Lisa Snowdon. De har 1.23 mio lyttere hver morgen. Til sammenligning har Hearts morgenshow 860.000 lyttere. Så man er glade hos Global, der sidder godt på radiomarkedet i London.

De første lyttertal for nationale Capital FM er 6.7 mio lyttere, lidt mindre end man havde samlet på stationer, da de havde deres eget brand.

Magic 105.4, der de sidste målinger har været den mest aflyttede i London, faldt fra 6.3 pct. til 5.3 pct., og dermed til andenpladsen. LBC har profiteret meget af den store nyhedsmængde i de forløbne måneder, og er steget til 3. pladsen med sit all news-format. Global Radios anden station er nr.4 i London.

Der er også fremgang at spore for Absolute Radio og Smooth Radio. Det skyldes for Absolute Radios vedkommende, at man er begyndt at sende Premier League kampe – og Smooth Radios fremgang menes også at være pga. det nye morgenshow med Simon Bates, mangeårig formiddagsvært på Radio 1.


Foto Johnny Vaughan og Lisa Snowdon her sammen med Heston Blumenthal, når 1.23 mio lyttere hver morgen i London.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -