Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt dagligt program med Mylius på P4
Onsdag 27. december 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra nytår nedlægges P4-programmet 'Hithouse', der igennem flere år er blevet bestyret af bl.a. Jørgen de Mylius. Men lytterne kommer ikke til at høre mindre Mylius på P4 af den grund. Tvætimod. Fra årsskiftet bliver Jørgen de Mylius nemlig vært på et nyt dagligt program kl. 18-19 på P4, der først var programsat som 'Pop professoren' men som i sidste øjeblik er blevet omdøbt til 'Eldorado'. Det nye program vil indeholde "musik, vi troede vi have glemt - både store hits og mere kuriøse skæringer." Og lytterne kan maile ind til programmet.
’Eldorado’ var en af populærmusikkens få oaser i DR i 1980'erne, hvor de politiske vinde endnu ikke blæste i underholdningskulturens retning. I dag er situationen anderledes, men lyden af ’Eldorado’ - popmusikken fra 1980’erne - har stadig tag i danskerne, skriver DR i en pressemeddelelse. Det er netop denne musik, der vil have høj fokus i det nye P4-program af samme navn, men der bliver også plads til afstikkere til andre årtiers store hits.

I ’Eldorado’, som vil blive sendt hver aften fra og med 2. januar 2007 kl. 18.03-19.00, kan P4-lytterne maile spørgsmål om musik. For hvad var det nu, den hed, den der sang med hende, der var kæreste med ham dér med håret?

Med sine 44 års radioerfaring og en fotografisk hukommelse har programværten Jørgen de Mylius en god mulighed for at rejse tilbage i tiden og besvare lytternes spørgsmål. Og det glæder han sig til:

”I de seneste 6 år har jeg hver lørdag haft fornøjelsen at være sammen med P4-lytterne i ’Hithouse’ - som egentlig ikke har været et ønske/spørge-program. Men hver uge har mailboksen bugnet med spørgsmål, kommentarer og gode ideer," siger han og fortsætter: "Det er jo fantastisk som mindeværdig musik sætter gang i vores hukommelse - og det vil jeg gerne udnytte mere systematisk. Det nye ’Eldorado’ skal være et rigtig aktivt forum, hvor lytterne tager del i at planlægge programmet. Så kom bare ud af busken og mail et spørgsmål, en musikkommentar eller en god idé til eldorado@dr.dk”, afslutter Eldorado-værten Jørgen de Mylius.

'Eldorado' afløser programmet 'P4 på dansk' der med Tanja Dyhl som vært det sidste år har leveret nye, gamle, sjældne og glemte sange fra den danske musikscene i sendefladen mellem 18 og 19 på DR P4.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -