Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Tyskland: Oldiestar er stoppet på AM
Tirsdag 11. januar 2011
Af Poul Foged
 
Den tyske radiostation Oldiestar fra Brandenburg (Berlin) er stoppet med udsendelserne på AM 603 kHz. Det er sket efter kun ét år på mellembølge. Det er et resultat af, at Oldiestar har fået 2 nye FM-frekvenser i det nordlige af Berlin. Samtidig regner man med at kunne tage en helt ny frekvens i brug i selve Berlin centrum.
Oldiestar begyndte sine udsendelser i 2004. Stationens format er et mix af oldies og slagere fra 60'erne, 70'erne og 80'erne. Kunstnere man kan høre på Oldiestar er bl.a. Udo Jürgens, Beatles, Herbert Grönemeyer og Phil Collins.

Det var i december 2009, at Oldiestar startede på AM med 20 kW fra Zehlendorf nord for Berlin. Nu er det imidlertid slut. Der er ikke givet nogen officiel begrundelse for stoppet.

Den forventede nye frekvens i Berlin lader vente på sig. Frekvensen 98.2 er indtil nu blevet anvendt af den kristelige Radio Paradiso. Radio Paradisos licens udløb den 30. november 2010 og blev ikke forlænget. Det regionale mediaraad MABB besluttede at give frekvensen til Oldiestar.

Radio Paradiso indgav imidlertid en klage over denne beslutning. Myndighederne i Berlin besluttede, at MABB skulle genoverveje tildelingen af frekvensen. Så længe det foregår, har Radio Paradiso ret til at sende på den kraftige frekvens i centrum af Berlin.

Det kniber forøvrigt med frekvensopdateringen på Oldiestars hjemmeside, hvor det stadigvæk står angivet, at man sender på mellembølge.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -