Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nye danskproducerede jingler på Radio 3
Mandag 16. december 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio 3 på Fyn har netop introduceret nye stationsjingler. Endnu engang har stationen valgt, at lade jinglerne producere i Danmark. Den nye lyd erstatter en jinglepakke med fire år på bagen.
"Den nye 'pakke 2003' er skabt ud fra et ønske om, at gå fra den klassiske jinglesound til en mere musikorienteret stil. Lytterne skal i højere grad opleve, at jinglerne er en naturlig del af fladen - og faktisk lyder som den musik vi spiller", siger Radio 3s programchef John G. Pedersen.

Jinglerne er produceret lokalt på Fyn af Fat Cat Productions, med producer Erik Høirup ved kkeyboard og knapper. Han har i samarbejde med Radio 3 komponeret og skrevet den nye "sound".

"Vi har valgt at bruge lokale kræfter, da evnerne er derude, det er bare at finde en samarbejdspartner hvor der er tillid, så de udnyttes rigtigt! Det giver igen øget fleksibilitet, da der hurtigt kan laves ændringer, nye cuts, opgraderinger af pakken til forskellige højtider osv.", fortæller John G. videre.

Sangerne på pakken er Tine Bjerggaard (mindre succesfuld deltager ved Dansk Melodi Grand Prix 2002) og en sanger ved navn Jacob Sveistrup. Speaks til liners er lavet af Svend Linhus.

Pakken indeholder et totalkoncept. Det vil sige alt fra stationsjingler, over nyheder, vejr, trafik - til underlægninger. Desuden er alt skabt så fleksibelt som overhovedet muligt - hvilket gør det muligt at sætte cuts sammen på kryds og tværs af hinanden.

"Gennem inspiration af klassiske teknikker og en mængde helt nye tiltag, er vi nu kommet i luften med en sound, der på alle måder opgraderer Radio 3s lyd til 2003-udgave. Jeg synes vi er endt med præcist dét produkt, vi for seks måneder siden, begyndte med at have i tankerne", slutter programchef John G. Pedersen.

Jinglerne er i luften på Radio 3 Fyn og Radio 3 Sydfyn.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -